Σοφία Παυλίδου
Σοφία Παυλίδου/ Φωτογραφία: Παναγιώτης Μάλλιαρης
18|02|2024 11:10
SHARE
ΣΟΦΙΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ

Η Σοφία Παυλίδου και ο 20χρονος γιος της Δημήτρης ποζάρουν αγκαλιά -Family time


Η Σοφία Παυλίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία στα stories όπου τη βλέπουμε με τον γιο της, Δημήτρη.

Η Σοφία Παυλίδου είναι αρκετά ενεργή στο Instagram και συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της, από τα επαγγελματικά της πρότζεκτ και ό,τι άλλο συμβαίνει μέσα στην ημέρα της, ωστόσο σπάνια βλέπουμε φωτογραφίες από την οικογενειακή της ζωή -ειδικά των δύο γιων της, Κωνσταντίνο και Δημήτρη.

Η περήφανη μαμά, ωστόσο, αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και να δημοσιεύσει ένα ενσταντανέ με έναν από τους γιου της, τον Δημήτρη, την ώρα που απολάμβαναν την έξοδό τους.

Η Σοφία Παυλίδου χαμογελά με θετική διάθεση στην κάμερα και ακουμπά τρυφερά το κεφάλι της στον ώμο του γιου της. Η γνωστή ηθοποιός φορά ένα πουκάμισο σε snake pint, ενώ στο story έγραψε απλά #Dimitris και πρόσθεσε μια κόκκινη καρδιά.

Δείτε τη Σοφία Παυλίδου με τον γιο της:

@pavlidou.sofia

Θυμίζουμε ότι η Σοφία Παυλίδου από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο απέκτησε δίδυμους γιους, τον Κωνσταντίνο και τον Δημήτρη, που σήμερα είναι 20 ετών.

«Τα δίδυμα έχουν μια ιδιαιτερότητα στο μεγάλωμά τους, γιατί είναι δύο διαφορετικές προσωπικότητες και στην αρχή μπορεί να μπερδεύεσαι και να νομίζεις ότι είναι ίδια. Όταν ήταν επτά ετών, χρειάστηκε να πάω σε παιδοψυχολόγο, για να μου πει ότι μπορεί τα παιδιά να γεννήθηκαν την ίδια ώρα αλλά είναι τελείως διαφορετικά. Ούτε μοιάζουν εξωτερικά ούτε έχουν κοινό χαρακτήρα, είναι διαφορετικά. Όλα αυτά συνέβαλαν τότε, με αφορμή τα παιδιά μου, να κάνω στροφή -γιατί έχεις ανάγκη να γίνεις καλύτερος άνθρωπος όταν έχεις παιδιά. Ξεκίνησα λοιπόν το ωραίο ταξίδι της αυτό-ανακάλυψης, της αυτό-βελτίωσης. Κι ευχαριστώ πολύ τα παιδιά μου και γι΄αυτό όπως και για πολλά ακόμα» είπε η Σοφία Παυλίδου σε συνέντευξή της στο Bovary.gr.

SHARE