Ο σκύλος που πέθανε λεγόταν Smiff
Ο σκύλος που πέθανε λεγόταν Smiff/Φωτογραφία: Libby Frances Davey/Facebook
VIRAL

Η συγκινητική αντίδραση ενός σκύλου σε πίνακα ζωγραφικής -Είναι ο αδελφός του που πέθανε


Πριν από ένα μήνα, ο χαριτωμένος σκύλος Smiff «έφυγε» από τη ζωή.

Η ιδιοκτήτριά του Libby Davey θέλησε να κρεμάσει ένα πορτρέτο του στο σαλόνι του σπιτιού της για να τον βλέπει κάθε μέρα καθώς του είχε μεγάλη αδυναμία.

H Libby Davey ζήτησε από μια ζωγράφο, την Tina Muir από το Bristol της Αγγλίας, να κάνει το πορτρέτο του Smiff, αλλά δεν περίμενε ποτέ την συγκινητική αντίδραση του σκύλου της Frank, o οποίος είναι αδελφός του Smiff.

Η Libby Davey κρέμασε το πορτρέτο του Smiff δίπλα στην κεντρική είσοδο του σπιτιού και βιντεοσκόπησε με το κινητό της τηλέφωνο την αντίδραση του Frank. Το βίντεο αναρτήθηκε στο προφίλ της ζωγράφου στο Facebook και συγκίνησε το διαδίκτυο.

Ο χαριτωμένος σκυλάκος Frank για να ρίξει μια καλύτερη ματιά στον πίνακα ζωγραφικής και να σιγουρευτεί ότι είναι ο αδελφός του Smiff, ανέβηκε πάνω στον καναπέ! Πλησίασε τον πίνακα ζωγραφικής και άρχισε να τον μυρίζει. Οταν κατάλαβε ότι ήταν αυτός, άρχισε να κουνάει την ουρά του και να είναι ανήσυχος. Στη συνέχεια κοίταξε την ιδιοκτήτριά του και πήγε στο παράθυρο για να ρίξει μια μάτια.

To συγκινητικό βίντεο έχει 193 κοινοποιήσεις και τράβηξε την προσοχή των διαδικτυακών φίλων της Tina Muir. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Frank δεν θα ξεχάσει ποτέ τον αδελφό του Smiff και πάντα θα τον περιμένει να επιστρέψει.

Δείτε το βίντεο:

SHARE