ασπρόμαυρο σκύλος ελληνικό tik tok

Μάιλο: Ο σκύλος που έχει τρελάνει το ελληνικό Tik Tok -Μαγειρεύει, σκουπίζει και πετάει τα σκουπίδια

Δεν ξέρουμε αν ο Μάιλο είναι ο διασημότερος σκύλος στο ελληνικό Tik Tok, σίγουρα όμως είναι ένα από τους εξυπνότερους.

Όταν, πριν από τρία χρόνια, ο Άκης Παυλίδης καλωσόρισε στη ζωή του τον Μάιλο, ίσως να μην μπορούσε να φανταστεί ότι η σχέση τους θα εξελισσόταν σε μια βαθιά φιλία. Ο χαριτωμένος σκυλάκος, πέρα από τρισχαριτωμένο είναι και πανέξυπνο, γεγονός που αποδεικνύουν και τα βίντεο που ανεβάζει ο Άκης στο προφίλ του στο Tik Tok.

Στις αναρτήσεις του, ακούμε τον Άκη να δίνει «εντολές» στον τετράποδο φίλο του, ο οποίος τις φέρνει εις πέρας άψογα. Βλέπουμε λοιπόν τον Μάιλο να φέρνει στον ιδιοκτήτη του πατατάκια, να σκουπίζει το σπίτι, να μαγειρεύει σπανακόρυζο και να μαζεύει τα σκουπίδια στο πάρκο.

Ο Άκης και Μάιλο πλέον διατηρούν ένα από τα πιο δημοφιλή προφίλ στο ελληνικό Tik Tok, με τα βίντεό τους να μετρούν χιλιάδες προβολές και like και τους χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας να δηλώνουν πλέον φανατικοί θαυμαστές του όμορφου σκυλάκου. Το προφίλ του Άκη Παυλίδη μετρά πάνω από εφτά χιλιάδες followers, οι οποίοι ανυπομονούν για τα βίντεο του Μάιλο.

«Ούτε άνθρωπος δεν σε υποδέχεται με τέτοια αγάπη. Να προσέχετε τα ζωντανά σας, μονο αγάπη ξερουν να δίνουν...» έγραψε ο Άκης Παυλίδης σε ένα από τα βίντεο, όπου βλέπουμε τον Μάιλο να κουνάει χαρούμενο την ουρά του, όταν το αφεντικό του μπαίνει στο σπίτι και ύστερα να του φέρνει τις παντόφλες!

Ο Μάιλο μας έχει κλέψει την καρδιά και περιμένουμε με αγωνία να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες περιπέτειές του. Ο Άκης, πάντως, σίγουρα δε θα μπορούσε να ζητήσει καλύτερη παρέα για το lockdown.