Φωτογραφία: Instagram/@tinamess
Φωτογραφία: Instagram/@tinamess
30|12|2023 09:48
SHARE
ΤΙΝΑ ΜΕΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η Τίνα Μεσσαροπούλου μιλάει για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και εξηγεί πώς έχασε 10 κιλά


Η Τίνα Μεσαροπούλου συναντήθηκε με την Κατερίνα Καινούργιο στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα και μίλησε για την αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η Τίνα Μεσαροπούλου το τελευταίο διάστημα έχει ανανεωθεί και μάλιστα, όπως αποκάλυψε, έχασε 10 κιλά λίπους.

Η γνωστή δημοσιογράφος που συναντά το τηλεοπτικό κοινό κάθε πρωί, μέσα από τη συχνότητα του Alpha και την εκπομπή happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως έχασε 10 κιλά τον τελευταίο χρόνο και μοιράστηκε τι άλλαξε στην καθημερινότητά της για να πετύχει τον σκοπό της.

«Έχω δύο παιδιά, 16 και 14 χρονών. Έχω χάσει 10 κιλά τον τελευταίο έναν χρόνο και 3 μήνες. Τα κιλά που ακούς, είναι 10 κιλά λίπος» αποκάλυψε αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου και συνέχισε:

«Εγώ είμαι στρατιώτης, αν βάλω κάτι στο μυαλό μου δεν υπάρχει περίπτωση να παρεκκλίνω από τον στόχο μου. Δεν είχα κάνει ποτέ δίαιτα ή διατροφή στη ζωή μου».

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Τίνας Μεσαροπούλου

«Δεν ανέβαινα στη ζυγαριά. Μέχρι που κάποια στιγμή η κουμπάρα μου στην παραλία μου είπε πως πρέπει να κάνω γυμναστική. Είπα δεν πάει άλλο και ξεκίνησα πιλάτες».

Όσον αφορά τη διατροφή της, η Τίνα Μεσαροπούλου αποκάλυψε πως ξεκίνησε να τρώει σωστά και ισορροπημένα τονίζοντας «Εγώ δεν έτρωγα, τώρα τρώω. Αυτό ήταν το πρόβλημα. Δεν έτρωγα και αποθήκευα πάρα πολύ λίπος. Εγώ πάχαινα χωρίς να το καταλαβαίνω».

«Δε ζυγιζόμουν κιόλας. Ο άντρας μου με ξέρει 20 χρόνια και μου λέει "τέτοιο σώμα δεν είχες ποτέ”. Είμαι καλά γενικότερα. Η διατροφή είναι υγεία. Το πρωί ξυπνάω 5.30»

SHARE