Δημήτρης Ουγγαρέζος

O Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκαλύπτει πώς κατάφερε να χάσει κιλά -Tα δύο μυστικά του

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους πώς κατάφερε να αδυνατίσει.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός εξήγησε πώς κατάφερε να χάσει αρκετά κιλά και να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό του. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για τα δυο μυστικά που τον βοήθησαν να φορέσει ξανά το παλιό του παλτό.

«Από την Γ’ Λυκείου έχει να μου χωρέσει. Αν αυτό δεν αποτελεί λόγο να το ποστάρω, τότε τι;» είχε σημειώσει πρόσφατα στο προφίλ του στο Instagram φορώντας το παλιό του παλτό.

Πώς κατάφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος να χάσει κιλά

«Σταμάτησα το βραδινό τελείως. Τρώω μέχρι τις 5 το απόγευμα. Το άλλο που κάνω είναι να ξυπνάω 5 το πρωί και να τρέχω μισή ώρα στον διάδρομο» είπε συγκεκριμένα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Σημειώνουμε ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε αποκαλύψει τον περασμένο Μάρτιο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πως είχε κάνει λιποαναρρόφηση. «Πήγα και έκανα μια λιποαναρρόφηση και φοράω κορσέ. Είχα ένα θέμα αισθητικής φύσεως τοπικό, που το είχα από μικρός. Η δική μου θεωρία είναι γιατί έσφιγγα τις ζώνες, εκεί μπροστά στην κοιλιά. Όσα κιλά κι αν έχανα αυτό παρέμενε. Και το αφαίρεσα. Με ενοχλούσε» είχε πει χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφία του από το 2016:

Φωτογραφία: NDP photo agency