Η Τζίνα Αλιμόνου
Η Τζίνα Αλιμόνου/Φωτογραφία: gina_alimonou/instagram
22|02|2022 11:07
SHARE
DENIM

Η Τζίνα Αλιμόνου με το πιο στιλάτο total denim σύνολο που θα φορέσουμε την άνοιξη


«Σαν να μπαίνει η άνοιξη,» έγραψε η Τζίνα Αλιμόνου σε ένα πρόσφατο post της στο Instagram.

Και είναι η αλήθεια πως τις τελευταίες μέρες νιώθουμε πράγματι ότι η άνοιξη έχει έρθει σιγά σιγά, με τις θερμοκρασίες και τον ήλιο να μας κακομαθαίνουν.

Και αφού, λοιπόν, βρισκόμαστε μόλις λίγες μέρες μακριά από τον πρώτο επίσημο μήνα της άνοιξης, προετοιμαζόμαστε και για τις πρώτες μας εμφανίσεις.

Η Τζίνα Αλιμόνου παραμένει ένα διαχρονικό style icon και μέσα από την τελευταία της ανάρτηση μας προτείνει το πιο ενδιαφέρον και εύκολο σύνολο που μπορούμε να φορέσουμε αυτή την εποχή. Ένα total denim outfit με τζιν παντελόνι και τζιν πουκάμισο.

Πιο συγκεκριμένα το πρώην μοντέλο και ηθοποιός επέλεξε ένα skinny τζιν παντελόνι, σε εφαρμοστή γραμμή και κλασικό blue denim χρώμα. To πουκάμισο της κινήθηκε σε επίσης minimal γραμμή, με διακριτικές τσέπες σε μια πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση από αυτή του παντελονιού.

Το μόνο που έδωσε έναν διαφορετικό τόνο στο σύνολο είναι το μεγάλο χρυσό βραχιόλι της σε στιλ αλυσίδας για να κάνει πιο glam την εμφάνιση της.

Η ίδια προτιμά τα απλά και chic σύνολα και μας έχει συνηθίσει σε αντίστοιχες εμφανίσεις. Minimal και stylish, με basic κομμάτια που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της.

SHARE