Η Κατερίνα Διδασκάλου με φόρεμα
Η Κατερίνα Διδασκάλου / Φωτογραφία: Bovary-Πάνος Μάλλιαρης
11|05|2020 11:01
SHARE
INSTAGRAM

H Κατερίνα Διδασκάλου μάς συστήνει την κόρη της -Ολόιδιες, κούκλες και οι δυο


Με αφορμή την ημέρα της μητέρας, η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου δημοσίευσε μία φωτογραφία της με την κόρη της.

Η Κατερίνα Διδασκάλου εκτός ταλαντούχα ηθοποιός είναι και μητέρα τριών παιδιών. Εχει αποκτήσει δυο κόρες από τον πρώτο της γάμο, την Φλώρα και την Μαρκέλλα, ενώ από τον δεύτερο γάμο της έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Διόνυσο. Η ίδια έχει σημειώσει στη συνέντευξή της στη BOVARY: «Οταν στα είκοσι δύο μου έκανα παιδιά, μεγάλωσα μαζί με τις κόρες μου. Στα τριάντα πέντε που έκανα τον γιο μου, είναι διαφορετικό, έχεις μια άλλη ωριμότητα».

«Τον πρώτο μου άντρα, τον μπαμπά των κοριτσιών μου, τον γνώρισα στην Νέα Υόρκη όταν σπούδαζα –εκεί γεννήθηκαν οι δύο μου κόρες. Ήταν Έλληνας διπλωμάτης. Και πολύ σημαντικός ποιητής, ο Γιώργος Βέης. Ένιωθα μια άνεση, μια ασφάλεια κι έτσι ήταν πιο εύκολο να αποφασίσω να κάνω τόσο νέα παιδιά. Οι συγκυρίες βοήθησαν.
Εμένα την ζωή μου πιο πολύ το θέατρο την οδηγούσε παρά οι έρωτες» έχει συμπληρώσει.

Η ηθοποιός με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την 27χρονη κόρη της Μαρκέλλα και έγραψε: «Εύχομαι «χρόνια πολλά» σε όλες τις μανούλες με το ποίημα «σας άφησα μήνυμα» της Κικής Δημουλά σε ελληνικά και αγγλικά. Καλή σας μέρα».

Μητέρα και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και είναι και οι δύο κούκλες!

https://www.instagram.com/p/B__5gQkFVOo/
SHARE