Κατερίνα Διδασκάλου
Κατερίνα Διδασκάλου/Φωτογραφία: Instagram
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ

Κατερίνα Διδασκάλου: Μεταμορφώθηκε σε Μελίνα Μερκούρη για τη νέα της ταινία


Τριάντα χρόνια από τον θάνατο της Μελίνας Μερκούρη συμπληρώθηκαν χθες, 6 Μαρτίου. και η ζωή της θα γίνει ταινία όπως ανακοίνωσε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου θα ενσαρκώσει τη Μελίνα Μερκούρη και το ανακοίνωσε με μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

«30 χρόνια ακριβώς από το θάνατο της υπεροχής Μελίνας και 40 χρόνια από την πρώτη μου συνάντηση μαζί της, μου ζητήθηκε να την ενσαρκώσω σε μια ταινία που θα βγει στους κινηματογράφους τους επόμενους μήνες. #staytuned» σημείωσε η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου στο Instagram, δημοσιεύοντας κάποιες φωτογραφίες της όπου φοράει ένα κόκκινο φόρεμα και ξανθιά περούκα.

Κατερίνα Διδασκάλου: Μεταμορφώθηκε σε Μελίνα Μερκούρη για τη νέα της ταινία

Η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου σε έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους της καριέρας της, θα υποδυθεί την Μελίνα Μερκούρη στη νέα της ταινία.

Η ίδια αποκάλυψε ακόμη πως πριν από 40 χρόνια είχε συναντηθεί μαζί της και νιώθει τεράστια τιμή που θα την ενσαρκώσει στους κινηματογράφους.

Στην ανάρτηση της Κατερίνας Διδασκάλου την βλέπουμε να έχει μεταμορφωθεί σε Μελίνα Μερκούρη και η ομοιότητα είναι πετυχημένη.

Στις 6 Μαρτίου του 2024 συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από την ημέρα που η Μελίνα Μερκούρη πέρασε στην αιωνιότητα, αφήνοντας για πάντα στραμμένους τους προβολείς στην θεαματική διαδρομή της στην Έβδομη Τέχνη, το θέατρο και την πολιτική, ως Υπουργός Πολιτισμού.

SHARE