Το περίεργο τέχνασμα που πιθανότατα χρησιμοποίησε η πριγκίπισσα Κέιτ για να φύγει από το νοσοκομείο χωρίς να φωτογραφηθεί
Φωτογραφία: AP Images
02|02|2024 14:09
SHARE
ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΗΣ ΟΥΑΛΙΑΣ

Το περίεργο τέχνασμα που πιθανότατα χρησιμοποίησε η Κέιτ Μίντλετον για να φύγει από το νοσοκομείο χωρίς να φωτογραφηθεί


Από τη Δευτέρα, η Κέιτ Μίντλετον αναρρώνει στο σπίτι της στο Adelaide Cottage, στο Ουίνδσορ.

Η Κέιτ Μίντλετον αναρρώνει στο σπίτι της Adelaide Cottage στο Ουίνδσορ από τότε που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο τη Δευτέρα μετά την προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά που υποβλήθηκε στις 16 Ιανουαρίου.

Σε αντίθεση με τον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος επίσης έφυγε από το νοσοκομείο την ίδια ημέρα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν φωτογραφήθηκε κατά την αναχώρησή της και αυτό θα μπορούσε να οφείλεται σε μια περίεργη τακτική να φύγει χωρίς να την δουν.

Οι 13 ημέρες νοσηλείας της Κέιτ στο νοσοκομείο χαρακτηρίστηκαν από μυστικότητα και κατά τη διάρκεια της παραμονής της ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εθεάθη μόνο μία φορά στο αυτοκίνητό του για να επισκεφθεί τη σύζυγό του. Αυτή η απουσία φωτογραφιών έρχεται σε σύγκρουση με τις φορές που η βασίλισσα Καμίλα εθεάθη να μπαινοβγαίνει στην Κλινική του Λονδίνου κατά τη διάρκεια των τριών ημερών που η βασιλιάς Κάρολος παρέμεινε για χειρουργική επέμβαση λόγω διογκωμένου προστάτη. Μάλιστα, ο ίδιος ο Κάρολος μπήκε και βγήκε από την μπροστινή πόρτα της κλινικής, χαιρετώντας τους φωτογράφους που στέκονταν έξω από την είσοδο.

Σύμφωνα με το ισπανικό Hello υπήρχαν περίπου 20 φωτορεπόρτερ στην είσοδο του νοσοκομείου, αλλά κανένας από αυτούς δεν απαθανάτισε την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Ο βασιλικός φωτογράφος James Whatling δήλωσε στο podcast A Right Royal ότι η Κέιτ Μίντλετον μπορεί να έφυγε απαρατήρητη από το νοσοκομείο επειδή ήταν μαζί με την προσωπική της βοηθό Natasha Archer, η οποία ήταν το μόνο μέλος της ομάδας της Κέιτ που πιάστηκε να οδηγεί ένα Range Rover μεταφέροντας μπουκέτα με λουλούδια, φυτά και δώρα. Η 36χρονη Archer, εργάζεται για την πριγκίπισσα για περισσότερο από μια δεκαετία και πιθανώς εκείνη τη στιγμή βρισκόταν καθ' οδόν προς το Adelaide Cottage. Η βασιλική συντάκτρια του HELLO!, Emily Nash, λέει: «Κάποιοι λένε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του συνοδού της, αλλά παρόλο που κοίταξα τη φωτογραφία, δεν μπόρεσα να το δω».

Ο Whatling, από την άλλη, έχει τη δική του θεωρία για το πώς η Κέιτ θα μπορούσε να έχει βγει «χωρίς πρόβλημα». «Το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να βάλουν την πριγκίπισσα της Ουαλίας σε ένα αυτοκίνητο που δεν ήταν αναγνωρίσιμο ως βασιλικό όχημα. Ο Χάρι και η Μέγκαν συνήθιζαν να χρησιμοποιούν μη σημαδεμένα μίνι βαν για να τους βολεύει περισσότερο».

SHARE