Λεκές νερού
Λεκές νερού/Φωτογραφία: Shutterstock
HACK

To πανεύκολο κόλπο για να αφαιρέσεις λεκέδες νερού από ξύλινη επιφάνεια


Ίσως να μην το γνώριζες, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείς από τους ενοχλητικούς λεκέδες που αφήνει το νερό στο ξύλο είναι να τους «σιδερώσεις», όπως κάνεις με τα ρούχα σου με το σίδερο. 

Το πανεύκολο κόλπο για να βγάλεις τους επίμονους λεκέδες που αφήνει μια κούπα από νερό στο ξύλινο τραπέζι το βρήκαμε σε μια γρήγορη αναζήτηση στο Instagram.

Ένας λεκές από νερό σε επιφάνεια ξύλου μπορεί να εξαφανιστεί με την βοήθεια του σίδερου! Ο λεκές θα εξαφανιστεί ως δια μαγείας αν βάλεις ένα πανί πάνω στο ξύλο και το σιδερώσεις από πάνω.

To πανεύκολο κόλπο για να αφαιρέσεις λεκέδες νερού από το ξύλο

Αφήνετε το ποτήρι σας σε ξύλινη επιφάνεια χωρίς σουβέρ από κάτω; Τα σημάδια από νερό στο ξύλο είναι αναμενόμενα...

Ένας λεκές από νερό σε επιφάνεια ξύλου μπορεί να «καταστρέψουν» το αγαπημένο σου τραπέζι, υπάρχουν όμως έξυπνοι τρόποι που μπορούν να το «σώσουν» σε μηδενικό χρόνο ώστε να μοιάζει με καινούργιο. Εκτός από το πιστολάκι μαλλιών, το σίδερο είναι μια πολύ έξυπνη και απλή λύση.

Αυτό που θα χρειαστούμε είναι ένα σίδερο ρούχων και μια καθαρή λευκή πετσέτα. Αφήνουμε το σίδερο να ζεσταθεί και χρησιμοποιούμε τη χαμηλότερη ρύθμιση θερμότητας. Τοποθετούμε την πετσέτα στον επίμονο λεκέ και όταν το σίδερο ζεσταθεί πλήρως, περνάμε το σίδερο πάνω από το πανί για λίγα δευτερόλεπτα. Επαναλαμβάνουμε αν ο λεκές δεν φεύγει αμέσως.

SHARE