Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης-Παυλίνα Μπεχράκη
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης-Παυλίνα Μπεχράκη/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
11|12|2023 12:46
SHARE
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση του χωρισμού του από τη Χρυσή Βαρδινογιάννη


Την πρώτη του εμφάνιση μετά τη γνωστοποίηση του χωρισμού από τη Χρυσή Βαρδινογιάννη έκανε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Η είδηση του χωρισμού του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και της Χρυσής Βαρδινογιάννη κάνει σήμερα τον γύρο του ελληνικού ίντερνετ, αφού σύμφωνα με την εφημερίδα «On Time» και το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί, αλλά διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Χαρακτηριστικό, μάλιστα, είναι το γεγονός ότι η Χρυσή Βαρδινιογιάννη, παρά το γεγονός ότι είχε ήδη χωρίσει με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, δεν παρέλειψε να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση «The Humans», την οποία σκηνοθετεί ο πρώην σύντροφός της.

Το πρώην ζευγάρι κρατούσε πολύ χαμηλό προφίλ με τις δημόσιες εμφανίσεις του να είναι σπάνιες αυτά τα πέντε χρόνια που κράτησε η σχέση τους. Υπενθυμίζουμε ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει ένα γιο από το γάμο του με την Έρση Ξενάκη και η Χρυσή Βαρδινογιάννη δύο παιδιά από το γάμο της με τον Νίνο.

Πρόσφατα, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στο Opening της γκαλερί «I am art». Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης επέλεξε για την έξοδό του δερμάτινα sneakers -η ιδανική επιλογή για ένα smart casual look- και τα συνδύασε με σκούρο τζιν παντελόνι και στιλάτο μπουφάν.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης πόζαρε με χαμόγελο για τους φωτογράφους, ενώ από τα κλικ καταλαβαίνουμε ότι μάλλον τον πέτυχε η βροχή στον δρόμο -ωστόσο, το look παρέμεινε στιλάτο.

Δείτε την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη:

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης-Παυλίνα Μπεχράκη/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης-Παυλίνα Μπεχράκη/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
SHARE