Κορίνα Στεργιάδου και Κορίνα Στεργιάδου
Κορίνα Στεργιάδου και Κορίνα Στεργιάδου/Φωτογραφία: NDP photo agency
BIRTHDAY GIRLS

Οι κόρες του Αντώνη Βλοντάκη και της Κορίνα Στεργιάδου έχουν γενέθλια


Οι κόρες του Αντώνη Βλοντάκη και της Κορίνας Στεργιάδου έχουν τα γενέθλιά τους.

Το επιτυχημένο πρώην μοντέλο και ο Ολυμπιονίκης του πόλο και προπονητής στον Εθνικό Πειραιά έστειλαν τις ευχές τους στις κόρες τους, Ηλέκτρα και Μαλένα, μέσω του Instagram. Θυμίζουμε ότι ο Αντώνης Βλοντάκης και η Κορίνα Στεργιάδου έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: την 19χρονη Ηλέκτρα, την 18χρονη Μαλένα και τον 15χρονο Σπυρίδωνα.

«Με την Κορίνα το έχουμε πάει απνευστί. Γνωριστήκαμε το 2000, γίναμε ζευγάρι το 2001, έγινε ο γάμος το 2003, την επόμενη χρονιά ήρθε η Ηλέκτρα, το 2005 η Μαλένα και το 2007 ο Σπυρίδωνας» έχει δηλώσει στο περιοδικό ΟΚ! ο Αντώνης Βλοντάκης.

Οι κόρες του Αντώνη Βλοντάκη και της Κορίνα Στεργιάδου έχουν γενέθλια

Τα γενέθλιά τους έχουν η Ηλέκτρα και η Μαλένα Βλοντάκη. Οι γονείς τους, Κορίνα Στεργιάδου και Αντώνης Βλοντάκης θέλησαν να δημοσιεύσουν φωτογραφίες τους στο Instagram για να τους ευχηθούν δημόσια χρόνια πολλά.

«Χρόνια σας πολλά! Όσο ζω, θα είμαι η φωλιά σας! Σας αγαπώ!» σημείωσε η Κορίνα Στεργιάδου στο προφίλ της στο Instagram και ο Αντώνης Βλοντάκης με την σειρά του έγραψε για τις κόρες του: «Αν θα έπρεπε να εκφράσω με μια λέξη το πως νιώθω ως πατέρας αυτών των υπέροχων κοριτσιών, θα ήταν αδύνατο. Σας ευχαριστώ για τις χαρές, τις λύπες, τις αγωνίες, τα γέλια και τα κλάματα. Σας ευχαριστώ για τα χαμόγελα αλλά και τα μούτρα. Είστε το αλατοπίπερο στη ζωή μου. Χρόνια πολλά με υγεία. Για τα υπόλοιπα θα την βρείτε την άκρη. Σας αγαπώ».

Τόση η Μαλένα όσο και η Ηλέκτρα ασχολούνται με το μόντελινγκ ακολουθώντας τα χνάρια της μητέρας τους.

SHARE