Η Άννα Νταλάρα με τον Γιώργο Νταλάρα
Σε καλοκαιρινή διάθεση/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
28|07|2020 09:18
SHARE
SUMMER MOOD

Η κόρη του Γιώργου Νταλάρα απολαμβάνει τις διακοπές της και εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο σώμα της


Η Γεωργιάννα Νταλάρα εντυπωσιάζει με την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Η Άννα Νταλάρα δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μερικές φωτογραφίες της κόρης της, Γεωργιάννας, όπου τη βλέπουμε να απολαμβάνει τη θάλασσα, με ένα μεγάλο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της.

Με την ομορφιά της Αντίπαρου ως φόντο, οι υπέροχες λήψεις έβαλαν τους followers της Άννας Νταλάρα σε καλοκαιρινή διάθεση, με την ανάρτηση να έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες like.

Η όμορφη Γεωργιάννα, με τα μαλλιά της βρεγμένα από τη θάλασσα, χαίρεται την παρέα της και απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο. Φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, η ίδια εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο σώμα της.

Η Γεωργιάννα Νταλάρα κρατά χαμηλό προφίλ και αποφεύγει να απασχολήσει τα media με την προσωπική της ζωή. Η ίδια έχει αποκτήσει δυο γιους από τον γάμο της με τον Μίλτο Σωτηριάδη, με τον οποίο σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις.

Η Γεωργιάννα Νταλάρα με μαύρο μπικίνι
Instagram/ @annadalara
Η Γεωργιάννα Νταλάρα με μαύρο μπικίνι
Instagram/ @annadalara
Η Γεωργιάννα Νταλάρα με μαύρο μπικίνι
Instagram/ @annadalara

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στον χώρο της δουλειάς και σε σύντομο χρονικό διάστημα αποφάσισε να συγκατοικήσει. Μάλιστα, ακόμα και ο γάμος τους έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στο προφίλ της, η κόρη του διάσημου Έλληνα μουσικού, Γιώργου Νταλάρα, επίσης δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις διακοπές της. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, η Γεωργιάννα Νταλάρα έκανε μια εξαίρεση και τίμησε την ομορφιά του νησιού με μια όμορφο post στο προφίλ της.

https://www.instagram.com/p/CDHJxB2Jep5/
SHARE