Η εμφάνιση της Λετίθια στις κάτω χώρες
Φωτογραφία: AP Images
17|04|2024 15:02
SHARE
ΛΕΤΙΘΙΑ

Η βασίλισσα Λετίθια εκπλήσσει με ένα πρωτοποριακό headpiece, λαμπερό φόρεμα και σκουλαρίκια


Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη στην Ολλανδία

Αφού έγιναν χθες δεκτοί από μια ισπανική κοινότητα στο Άμστερνταμ, σήμερα το πρωί έγιναν επίσημα δεκτοί από τον βασιλιά Γουλιέλμο και τη βασίλισσα Μάξιμα. Μια συνάντηση στην οποία οι δυο βασίλισσες έβαλαν τα δυνατά τους, με τη μόδα να διαδραματίζει εξέχοντα ρόλο.

Πιο συγκεκριμένα, η βασίλισσα Λετίθια φόρεσε ένα κομψό τουίντ φόρεμα, ενώ η Μάξιμα επέλεξε το κόκκινο του κερασιού.

Η εκκεντρική εμφάνιση της βασίλισσας Λετίθια

Η βασίλισσα Λετίθια συνηθίζει να εκμεταλλεύεται τα ταξίδια της στο εξωτερικό ραντεβού για να προβάλλει την ισπανική μόδα. Σήμερα επέλεξε ένα κολακευτικό τουίντ φόρεμα του σχεδιαστή Moisés Nieto. Ένα ρούχο που ξεχωρίζει για την έντονη πράσινη απόχρωση και το εκλεπτυσμένο τουίντ ύφασμα με πινελιές λάμψης χάρη στις μικρές κεντημένες πούλιες.

AP Images

Τα ανοιχτά και φουσκωτά μανίκια, που προσομοιάζουν σε κάπα, προσθέτουν μια διαφορετική πινελιά. Επίσης, από τη Moisés Nieto είναι η νέα πράσινη τσάντα της με ασύμμετρο πτερύγιο. Ταιριάζει πολύ με το look, δίνοντάς του μια μοντέρνα πινελιά.

Ειδική κόμμωση και σκουλαρίκια της Σοφίας τα αξεσουάρ της Λετίθια

Το πρωτόκολλο προέβλεπε κόμμωση, κάτι που η βασίλισσα Λετίθια δεν είναι μεγάλη οπαδός, σε αντίθεση με τη Μάξιμα. Για να κάνει την εμφάνισή της ακόμη πιο εκλεπτυσμένη, επέλεξε ένα πλαϊνό headpiece κυματιστό, με βέλο. Κατασκευάστηκε από τον οίκο Balel, τον μόδιστρο Isabel Terroso, ο οποίος δημιούργησε επίσης για τη βασίλισσα το καπέλο που φορούσε στη στέψη του Καρόλου Γ'.

Ως κόσμημα, η Letizia φόρεσε υπέροχα σκουλαρίκια με σμαράγδια και διαμάντια από την κοσμηματοθήκη της βασίλισσας Σοφίας.

Από την πλευρά της, η Μάξιμα, η οποία ήταν πολύ φιλική με τη Λετίθια, επέλεξε ένα κόκκινο twinset, με μπλούζα και μίντι φούστα του οίκου Natan, ενός από τα αγαπημένα της ρούχα. Πολύ κομψή, ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με γάντια και τακούνια στο ίδιο χρώμα.

SHARE