Μαίρη Σταυρακέλλη με την κόρη της, Αγγελική
Μαίρη Σταυρακέλλη με την κόρη της, Αγγελική/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Μαίρη Σταυρακέλλη: H εμφάνιση της ηθοποιού στο θέατρο με την κόρη της, Αγγελική


H Μαίρη Σταυρακέλλη είναι η ηθοποιός που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε.

Το ευρύ κοινό την γνώρισε μέσα από την τηλεοπτική σειρά των '90s «Καρέ της Ντάμας» που προβλήθηκε από το Μega, αλλά και από το θέατρο. Εκεί από το 1997 μέχρι το 2000, συμπρωταγωνίστησε μαζί με την Τζόυς Ευείδη, την αδικοχαμένη Χρύσα Σπηλιώτη και την Μαρία Κατσανδρή υποδυόμενες τέσσερις παιδικές φίλες.

Η ηθοποιός Μαίρη Σταυρακέλλη έχει μία κόρη, την Αγγελική, και πρόσφατα οι δυο τους παρακολούθησαν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Τα κατασκευασμένα συμφέροντα» στο θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, στη σκηνή της Φρυνίχου.

Η Μαίρη Σταυρακέλλη πόζαρε με την 23χρονη κόρη της, Αγγελική, στον φωτογραφικό φακό μετά το τέλος της παράστασης.

Μαίρη Σταυρακέλλη: H εμφάνιση της ηθοποιού στο θέατρο με την κόρη της, Αγγελική

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Τα κατασκευασμένα συμφέροντα» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 30 Οκτωβρίου, η ηθοποιός Μαίρη Σταυρακέλλη η οποία συνοδευόταν από την κόρη της, Αγγελική.

Μαμά και κόρη, οι οποίες δεν μοιάζουν τόσο πολύ, πόζαραν χαμογελαστές στον φωτογραφικό φακό.

Μαίρη Σταυρακέλλη με την κόρη της, Αγγελική/Φωτογραφία: NDP photo agency

Η Αγγελική είναι η κόρη που απέκτησε η Μαίρη Σταυρακέλλη με τον σύζυγό της Νίκο Κανακάκη. Η σγουρομάλλα, καλλίγραμμη κόρη της ηθοποιού είναι πολύ αυστηρή με τη μαμά της όπως έχει αποκαλύψει η Μαίρη Σταυρακέλλη σε συνέντευξή της. «Έρχονται με βλέπουν στο θέατρο και με αντιμετωπίζουν σαν παιδί. Ρωτάω την Αγγελική πώς είναι τα μαλλιά μου και μου απαντάει: “Σαν της τρελής, όπως σου αρέσουν”. Η κόρη μου είναι πολύ αυστηρή μαζί μου, ο Νίκος όχι, του αρέσουν όλα», είχε πει χαρακτηριστικά.

SHARE