Τζέσικα Μπιλ
Φωτογραφία/Splash
20|05|2024 10:08
SHARE
NEW LOOK

Τέλος τα μακριά μαλλιά για την Τζέσικα Μπιλ -Τόλμησε το πολύ κοντό καρέ και της πάει πολύ


Η Τζέσικα Μπιλ αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της.

Η ηθοποιός και σύζυγος του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ χθες Κυριακή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο δείχνει ότι έκοψε τα μαλλιά της καρέ.

Η διάσημη σταρ στην αρχή του βίντεο φαίνεται να κρατά τα μαλλιά της με τα χέρια της σε δυο κοτσίδες και έπειτα να εμφανίζεται με ένα κοντό καρέ έως το πιγούνι της. Η Τζέσικα Μπιλ έγραψε συνόδευσε το βίντεο με την εξής λεζάντα: «Έφερα πίσω το bob καρέ»

Η ίδια έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram το χρονικό της μεγάλης αλλαγής της και όπως φαίνεται ενθουσιάστηκαν καθώς το βίντεό της εντός μίας ημέρας μετρά περισσότερα από 200.000 likes και 5.000 σχόλια. Με τους περισσότερους ακόλουθούς της να σχολιάζουν πόσο της ταιριάζει το νέο κούρεμα.

Φωτογραφία/Instagram

Το bob, ή αλλιώς καρέ, ήταν, είναι και θα παραμείνει στα top haircuts. Σε πολλές παραλλαγές του το καρέ είναι κομψό και αποπνέει δυναμισμό.

Όσο για το καρέ κούρεμα της Τζέσικα Μπιλ που φτάνει λίγο πιο κάτω από τη γωνία του προσώπου της και αναδεικνύει ιδιαίτερα τα λεπτά χαρακτηριστικά της.

Φωτογραφία/Instagram

Το νέο της κούρεμα είναι αναμφισβήτητα το νέο hot hair look για όσες γυναίκες δεν φοβούνται τις αλλαγές και επιθυμούν να δοκιμάζουν διαφορετικά στιλ.

Η δημοφιλής ηθοποιός δεν συνηθίζει να πειραματίζεται με τα μαλλιά της αφού τα τελευταία χρόνια είναι πιστή όχι μόνο στο κούρεμά της αλλά και στο χρώμα που είναι το καστανόξανθο, ωστόσο τώρα αποφάσισε να δώσει έναν διαφορετικό «αέρα» στο στιλ της με το bob καρέ.

SHARE