Παύλος Γλιξμπουργκ και Μαρί Σαντάλ
Παύλος Γλιξμπουργκ και Μαρί Σαντάλ/Φωτογραφία: NDP photo agency
FAMILY

Μαρί Σαντάλ και Παύλος: Η φωτογραφία με τον γιο τους, Αριστείδη


Το βράδυ της Δευτέρας, 29 Ιανουαρίου, η Μαρί Σαντάλ ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με τον Παύλο και τον μικρότερο γιο τους, Αριστείδη, από το Σαββατοκύριακο τους στην Αθήνα.

«Long weekend in Athens with Aristides (Μεγάλο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα με τον Αριστείδη)», έγραψε η Μαρί Σαντάλ στη λεζάντα της φωτογραφίας της, όπου τους βλέπουμε να ποζάρουν αγκαλιασμένοι.

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει 5 παιδιά: Την Μαρία-Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον Αχιλλέα-Ανδρέα, τον Οδυσσέα-Κίμωνα και τον Αριστείδη-Σταύρο, o οποίος είναι ο βενιαμίν της οικογένειας.

Ο Αριστείδης είναι οικότροφος σε εκπαιδευτικό ίδρυμα του εξωτερικού, όπως είχε ανακοινώσει η μητέρα του στο Instagram τον Σεπτέμβριο.

Μαρί Σαντάλ και Παύλος Γλίξμπουργκ: Η φωτογραφία με τον 15χρονο γιο τους, Αριστείδη

Από την πλευρά του ο πρίγκιπας Παύλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών με τις δραστηριότητες που έκανε με τον γιο τους και έγραψε στη λεζάντα: «Εξαιρετικό σαββατοκύριακο στην Αθήνα»

Ο Αριστείδης είναι ο μικρότερος γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ. Το καλοκαίρι έγινε 15 ετών με τη μητέρα του να του εύχεται δημόσια χρόνια πολλά με μια παλιά φωτογραφία του.

SHARE