H Μαρί Σαντάλ
H Μαρί Σαντάλ/Φωτογραφία: mariechantal22/instagram
12|01|2023 11:33
SHARE
ΜΑΡΙ ΣΑΝΤΑΛ

Η Μαρί Σαντάλ κατακεραυνώνει το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι με μια φωτό όλο νόημα


Το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι με τίτλο «Spare» έχει ήδη σπάσει τα ρεκόρ πωλήσεων ενώ παράλληλα, τα όσα διηγείται είναι το Νο1 θέμα συζήτησης παγκοσμίως.

Οι αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι ότι ήρθε στον κόσμο με χρέη... ρεζέρβας, και οι αναλυτικές περιγραφές του όσον αφορά τις κόντρες με την οικογένειά του έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον εκατομμύρια αναγνωστών και φυσικά οι αντιδράσεις ποικίλουν.

Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν δηλώσει τη δυσαρέσκειά τους, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, μέσα σε εκείνους και η Μαρί Σαντάλ, σύζυγο του Παύλου Γλύξμπουργκ, η οποία με έναν πρωτότυπο και αινιγματικό τρόπο αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τη δική της άποψη για αυτό το βιβλίο και τα όσα γράφονται μέσα.

Η Μαρί Σαντάλ κατακεραυνώνει το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι με μια φωτό όλο νόημα

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρί Σαντάλ κοινοποίησε μια φωτογραφία σε Instagram Story από μια βιτρίνα βιβλιοπωλείου στο Λονδίνο, στην οποία το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι κοσμούμε τα ράφια.

Ανάμεσα και δίπλα από το «Spare» ένα βιβλίο με τίτλο «How to Kill Your Family» περίμενε τους αναγνώστες να το ξεφυλλίσουν. Φυσικά το βιβλίου της συγγραφέως Bella Mackie με αυτόν τον τίτλο δεν βρέθηκαν τυχαία στα ίδια ράφια με το βιβλίο του πρίγκιπα και ο υπαινιγμός είναι εξόφθαλμος.

Αυτή η όλο νοήματα κίνηση προμηνύει αν όχι τον σκοπό του «Spare», τουλάχιστον το τι μπορεί να διαβάσει ο αναγνώστης στο περιεχόμενο.

Η Μαρί Σαντάλ πάντως φαίνεται πως δεν είναι σύμφωνη με τα όσα οικογενειακά ζητήματα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας και η φωτογραφία της στο Instagram καθιστά ξεκάθαρη την οπτική και την άποψή της.

Φωτογραφία: Instagram/@mariechantal22
SHARE