Μαρίνα Σάττι
Μαρίνα Σάττι/Φωτογραφία: Instagram
INSTAGRAM

H Μαρίνα Σάττι στην Ινδία για τον γάμο του αδελφού της -Η εμφάνιση με παραδοσιακή φορεσιά


Η Μαρίνα Σάττι ταξίδεψε στην Ινδία για τον γάμο του αδελφού της.

Η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Γιουροβίζιον, Μαρίνα Σάττι, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες από την προετοιμασία της νύφης, αλλά και στιγμιότυπα με την ίδια να φοράει μια παραδοσιακή φορεσιά.

«Γεια, είμαι η αδερφή του γαμπρού και να η πιο όμορφη νύφη του κόσμου όλου! I love you αγάπη μου», έγραψε η Μαρίνα Σάττι για τον γάμο του αδελφού της.

H Μαρίνα Σάττι στην Ινδία για τον γάμο του αδελφού της -Η εμφάνιση με παραδοσιακή φορεσιά

Στην Ινδία βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η τραγουδίστρια, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision του 2024, βρέθηκε στην Ινδία για τον γάμο του αδερφού της. Δείτε τις φωτογραφίες της:

Η Μαρίνα Σάττι έχει μιλήσει στο Bovary.gr για την οικογένειά της: «Οι γονείς μου γνωρίστηκαν στην Αθήνα. Κάτι που έμαθα σχετικά πρόσφατα, είναι ότι ο πατέρας μου, όταν έφυγε από το Σουδάν για να σπουδάσει, πέρασε πρώτα από τη Ρωσία και τη Βουλγαρία. Δεν του άρεσε, έφυγε και κατέληξε στην Αθήνα. Δούλεψε ένα χρόνο για μάθει τη γλώσσα και μετά άρχισε να σπουδάζει στην Ιατρική.

H οικογένεια της μαμάς μου έχει καταγωγή από τη Μικρά Ασία. Οι παππούδες μου γεννήθηκαν στην Κρήτη και γνωρίστηκαν σε μια προσφυγική γειτονιά στο Ηράκλειο. Η γιαγιά μου η Μαρίνα, από την οποία πήρα το όνομά μου, έχει μια φοβερή ιστορία. Οι γονείς της γιαγιάς μου ήταν μορφωμένοι και εκείνη επρόκειτο να σπουδάσει. Όμως, πέθανε ο πατέρας της όταν ήταν 9 χρονών και έτσι άφησε το σχολείο και ξεκίνησε να δουλεύει σε ένα κλωστοϋφαντουργείο. Πριν καν ενηλικιωθεί, έπιασε τον εργοστασιάρχη και του είπε “εγώ δεν θέλω να είμαι υπάλληλος, δώσε μου λίγο εμπόρευμα να το πουλήσω και θα σου φέρω τα χρήματα πίσω”. Έτσι, άρχισε να πουλάει ρούχα παράλληλα με το κλωστοϋφαντουργείο, και όταν μάζευε τα χρήματα, τους τα πήγαινε από μόνη της. Ο εργοστασιάρχης είπε μια μέρα στον επιστάτη “όταν έρχεται η Μαρίνα, θα της δίνεις ό,τι ζητάει και εκείνη όταν έχει τα χρήματα θα τα φέρνει από μόνη της, την εμπιστευόμαστε”. Αυτό οδήγησε στη δημιουργία ενός μαγαζιού με ρούχα και υφάσματα, που το είχαν οι παππούδες μου και το έζησα και εγώ όλα τα χρόνια που πέρασα στην Κρήτη».

«Εγώ γεννήθηκα στην Αθήνα. Πήγα σε αγγλόφωνο σχολείο, όπου μπορούσες να επιλέξεις και μια δεύτερη γλώσσα -εγώ έκανα αραβικά. Οι συμμαθητές μου εκεί ήταν κυρίως παιδιά διπλωματών που άλλαζαν χώρα συχνά. Έτσι, έκανα όλη την πρώτη δημοτικού στα αγγλικά το πρωί και το απόγευμα στα ελληνικά, με τη μητέρα μου στο σπίτι. Στη δευτέρα δημοτικού, κατεβήκαμε στην Κρήτη και συνέχισα σε ελληνικό δημοτικό. Έχω επίσης φοβερές αναμνήσεις από τις οικογενειακές διακοπές στο Σουδάν, όπου πηγαίναμε κάθε καλοκαίρι και παίζαμε».

SHARE