Μαρινέλλα και Τόλης Βοσκόπουλος
Μαρινέλλα και Τόλης Βοσκόπουλος/Φωτογραφία: YouTube/ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ
FLASHBACK

Ευτυχισμένες μέρες: Μαρινέλλα και Τόλης Βοσκόπουλος τoν πρώτο χρόνο του γάμου τους


Ο Τόλης Βοσκόπουλος αγάπησε με πάθος τις γυναίκες της ζωής του, μία εκ των οποίων ήταν και η Μαρινέλλα.

Μετά τον θυελλώδη δεσμό του με τη Ζωή Λάσκαρη, ο τραγουδιστής έκανε δεσμό με τη Μαρινέλλα, με την οποία παντρεύτηκαν αργότερα σε μια αντισυμβατική τελετή φορώντας τζιν, 1973 στο διαμέρισμα της τραγουδίστριας στο Παγκράτι.

Ο δεσμός τους διήρκεσε 8 χρόνια και ο Τόλης Βοσκόπουλος αγάπησε την Τζωρτίνα, την κόρη που η Μαρινέλλα είχε αποκτήσει πριν κάποια χρόνια με τον Φρέντυ Σερπιέρη, σαν δικό του παιδί, δημιουργώντας μαζί της μια υπέροχη σχέση. Το ζευγάρι χώρισε το 1981, αλλά έμειναν φίλοι μέχρι τέλους.

Η Έλενα Μακρή Λυμπέρη δημοσίευσε στο Instagram μια throwback φωτογραφία που δείχνει τον Τόλη Βοσκόπουλο και τη Μαρινέλλα, τον πρώτο χρόνο του γάμου τους.

Στη φωτογραφία σημειώνεται: «Ευτυχισμένες μέρες: Μαρινέλλα και Τόλης Βοσκόπουλος το 1973 την εποχή που οι δυο τους είχαν παντρευτεί ξαφνιάζοντας φίλους και θαυμαστές: «Η ευτυχία μας είναι πολύ μεγάλη. Υπάρχει βλέπεις μεταξύ μας, όχι μόνον ο έρωτας αλλά κάτι πιο βασικό: ο αλληλοσεβασμός. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Τα ενδιαφέροντα μας ίδια, ίδιες κι' οι επιθυμίες κι' οι χαρές μας.» είχε πει τότε ο Τόλης Βοσκόπουλος σε συνέντευξη του. «Αλήθεια, πόσα πράγματα δεν έμαθα από τη γυναίκα μου. Η Μαρινέλλα είναι Σχολή στο τραγούδι μας, και παρακολουθώντας την από κοντά είχα σημαντικό κέρδος. Κι' εκείνη πιστεύει ότι πήρε κάτι από 'μένα. Δεν λέει τι. Μα, οπωσδήποτε αυτό με τιμά». Ο γάμος τους τελικά κράτησε οκτώ χρόνια, με τους δυο τους να χωρίζουν το 1981».

Δείτε εδώ:

SHARE