Μάρθα Αμαξοπούλου-Μάριος Αθανασίου
Μάρθα Αμαξοπούλου-Μάριος Αθανασίου/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Μάριος Αθανασίου: Σπάνια εμφάνιση με την σύζυγό του, Μάρθα Αλεξοπούλου, στην Επίδαυρο


Ο Μάριος Αθανασίου πήγε με την σύζυγό του, Μάρθα Αλεξοπούλου, στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου για να παρακολουθήσει την «Εκάβη» του Ευρυπίδη.

H «Θεατρική Διαδρομή» παρουσίασε στις 12 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου το εμβληματικό έργο του Ευριπίδη, «Εκάβη», σε μετάφραση Ελένης Βαροπούλου και σκηνοθεσία Ιώς Βουλγαράκη. Στον ρόλο της Εκάβης η Ελένη Κοκκίδου.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την παράσταση ανάμεσα στους οποίους ο φωτογραφικός φακός του NDP εντόπισε τον ηθοποιό Μάριο Αθανασίου με την σύζυγό του και φωτογράφο, Μάρθα Αλεξοπούλου.

Το ζευγάρι κάνει σπάνια κοινές δημόσιες εμφανίσεις και αυτή τη φορά είδαμε την Μάρθα Αλεξοπούλου με ginger μαλλιά. Ο Μάριος Αθανασίου έχει αποκτήσει με την Μάρθα Αμαξοπούλου δύο κόρες και είναι επίσης πατέρας του Αλέξανδρου, που απέκτησε κατά τη διάρκεια του δεσμού του με τη Μαρία Σολωμού.

Μάριος Αθανασίου: Σπάνια εμφάνιση με την σύζυγό του, Μάρθα Αλεξοπούλου, στην Επίδαυρο

Φωτογραφία: NDPΦωτογραφία: NDPΟ Μάριος Αθανασίου έχει μιλήσει στο Bovary.gr και έχει σημειώσει μεταξύ άλλων: «Σε μια οικογένεια με τρία παιδιά φυσικά και υπάρχουν δυσκολίες. Οι κόρες μου είναι μικρές, τριών και έξι και ο γιος μου πια δέκα πέντε –είναι άλλη η σχέση μας. Ζούμε όλοι μαζί. Δεν είχα υπομονή σαν άνθρωπος αλλά τώρα πια με τα παιδιά την έχω φτάσει σε άλλα επίπεδα και τους το χρωστάω. Τα παιδιά μειώνουν το εγώ σου.

Δεν ξέρω γιατί είμαι κατά του γάμου. Ισως δεν έχω βρει την χρυσόσκονη, το παραμύθι που θα με κάνει να το ακολουθήσω. Αν το ήθελε πολύ η γυναίκα μου; Μπορεί, δεν ξέρω. Τώρα πια δεν είμαι και τόσο πολύ κατά, δεν κάνω συμβολική αντίσταση σε κάτι. Φοβόμουν κι όλη αυτή την τελετή, τον κόσμο, κάτι σαν θεατρική παράσταση. Αλλά θα μπορούσε να γίνει και χωρίς τελετή, χωρίς κόσμο τώρα πια, οπότε θα μπορούσα να το σκεφτώ».

SHARE