Νίκη Παλληκαράκη, Νίκος Γαλανός και Μάρω Κοντού
Νίκη Παλληκαράκη, Νίκος Γαλανός και Μάρω Κοντού/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

Mάρω Κοντού και Νίκος Γαλανός στην ίδια θεατρική πρεμιέρα -Η έξοδος στο θέατρο


Η Μάρω Κοντού και ο Νίκος Γαλανός βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας» στο θέατρο «Άνεσις».

Το έργο «Μάρτυρας κατηγορίας» είναι ένα συναρπαστικό δικαστικό θρίλερ που με το ιδιαίτερο χιούμορ του και τις συνεχείς ανατροπές κρατά το ενδιαφέρον των θεατών αμείωτο από την πρώτη στιγμή ως το αποκαλυπτικό φινάλε.

Ο «Μάρτυρας κατηγορίας» θεωρείται όχι μόνο το πιο καλογραμμένο και επιτυχημένο έργο της Αγκάθα Κρίστι αλλά ίσως και το πιο συναρπαστικό θρίλερ όλων των εποχών, με το φινάλε του να έχει μείνει στην ιστορία ως ένα από τα πιο απροσδόκητα και συναρπαστικά φινάλε που γράφτηκαν ποτέ.

Οι Ευγενία Δημητροπούλου, Νίκος Πολυδερόπουλος, Θανάσης Κουρλαμπάς, Νίκη Παλληκαράκη, Θοδωρής Κατσαφάδος, Μελίνα Βαμβακά, Γιάννης Δρακόπουλος και Χάρης Γρηγορόπουλος πρωταγωνιστούν στην παράσταση, σε θεατρική απόδοση του Αντώνη Γαλέου.

Ο Νίκος Γαλανός και η Μάρω Κοντού φωτογραφήθηκαν με την Νίκη Παλληκαράκη μετά το τέλος της παράστασης.

Mάρω Κοντού και Νίκος Γαλανός στην ίδια θεατρική πρεμιέρα -Η έξοδος στο θέατρο

Σημειώνουμε ότι ο Νίκος Γαλανός και η Μάρω Κοντού παίζουν στο σίριαλ «Γη της Ελιάς» με τον ηθοποιό να έχει σημειώσει σε συνέντευξή του στο Bovary.gr: «Είμαι αρκετά κοντά στον συντηρητικό άνθρωπο που ερμηνεύω στην σειρά. Μια μεγάλη πλευρά του χαρακτήρα μου είναι συντηρητική, όπως ήταν και η νοοτροπία της οικογένειάς μου. Όταν μου έκανε την πρόταση η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου, επειδή εμένα με κούραζε το καθημερινό, πίστευα ότι θα έκανα έναν άλλον ρόλο, που έπαιζε λιγότερο (τον αδελφό μου, που πεθαίνει νωρίς). Όμως εκείνη με ήθελε για τον Ισίδωρο Βρεττάκο».

Φωτογραφία: NDP photo agency
SHARE