Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι
Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι/ Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
25|04|2023 16:08
SHARE
ΚΟΙΝΗ ΕΞΟΔΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι -Η πολύ ρομαντική στιγμή τους σε αγώνα μπάσκετ


Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι βρέθηκαν σε έναν αγώνα του NBA, διαψεύδοντας τις φήμες χωρισμού που οργιάζουν μετά την ανακοίνωση ότι ο γιος του βασιλιά Καρόλου θα βρεθεί μόνος του στη στέψη του πατέρα του.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έδωσαν το παρών στον αγώνα μπάσκετ των Los Angeles Lakers εναντίον των Memphis Grizzlies το βράδυ της Δευτέρας.

Σε ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το NBA, βλέπουμε το ζευγάρι χαμογελαστό όταν η kiss cam -η κάμερα που κάνει φόκους σε διάφορα ζευγάρια που βρίσκονται σε έναν αγώνα μπάσκετ και τους ζητά να ανταλλάξει ένα φιλί- στράφηκε πάνω του.

Στην ανάρτηση, βλέπουμε την 41χρονη Μέγκαν Μαρκλ να χαμογελά τρυφερά στον σύζυγό της, ενώ τους παρακολουθούσαν οι 20 χιλιάδες θεατές, μεταξύ των οποίων η Κιμ Καρντάσιαν και η Κρις Τζένερ.

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι
Getty/ Ideal Image

Ο πρίγκιπας Χάρι έσκυψε προς το μέρος της, αλλά το βίντεο δεν δείχνει αν τελικά οι δυο τους φιλήθηκαν ή όχι.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν -η οποία φορούσε ένα ροζ λινό σακάκι της Sarah Staudinger και κομψά- ζητωκραύγασαν τη νίκη των Lakers.

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι
Getty/ Ideal Image
Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι
Getty/ Ideal Image

Αυτή είναι η πρώτη έξοδος της Μέγκαν ύστερα από την ανακοίνωση του Παλατιού ότι δεν θα συνοδεύσει τον σύζυγό της στη στέψη του Καρόλου στις 6 Μαΐου, αλλά θα μείνει στην Καλιφόρνια για να γιορτάσει τα γενέθλια του γιου τους, Άρτσι, με λίγους καλεσμένους.

Για πολλούς, αυτό το ρομαντικό ραντεβού της Μέγκαν και του Χάρι λειτουργεί ως διάψευση του χωρισμού τους, καθώς οι κακές γλώσσες τους θέλουν να χωρίζουν. Βέβαια, πηγές από το φιλικό τους περιβάλλον κάνουν λόγο στο περιοδικό People για έναν ευτυχισμένο πρίγκιπα Χάρι στον οποίο αρέσει πολύ η ζωή στην Καλιφόρνια, αλλά του λείπει και η πατρίδα του.

SHARE