Σοφία Αλιμπέρτη-Γιάννης Πάριος
Σοφία Αλιμπέρτη-Γιάννης Πάριος/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΣΠΑΝΙΟ ΚΛΙΚ

Μιχαήλ Αγγελος Βαρθακούρης: O γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου στην πιο ατμοσφαιρική φωτό του


Μια ατμοσφαιρική φωτογραφία του Μιχαήλ Αγγελου Βαρθακούρη ανέβηκε στο Instagram και τράβηξε την προσοχή μας καθώς σπάνια βλέπουμε φωτογραφίες του στα social media.

Ο Mιχαήλ Αγγελος είναι ο μεγαλύτερος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη και ασχολείται με την φωτογραφία. Το πρώην ζευγάρι έχει ακόμα έναν γιο, τον Νικόλα, ο οποίος ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του στην μουσική και είναι πλέον γνωστός με το μουσικό ψευδώνυμό του, good job nicky.

Ο Ερμής Γεραγίδης, στενός συνεργάτης του Νικόλα Βαρθακούρη, ανέβασε στα stories του Instagram την ασπρόμαυρη φωτογραφία του Μιχαήλ Άγγελου, να κάθεται μέσα σε στάχυα παρέα με έναν σκυλάκο.

Ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης έκανε τις σπουδές του στη σκηνοθεσία, ασχολείται με τη φωτογραφία και είναι μια καλλιτεχνική φύση. Σπάνια βλέπουμε φωτογραφίες του στα social media και συνήθως είναι εκείνος που φωτογραφίζει τους άλλους. Είναι πολύ χαμηλών τόνων και προτιμάει να μην εκθέτει τη ζωή του στα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Νικόλας Βαρθακούρης έχει σημειώσει για τον αδελφό του, Μιχαήλ Άγγελο στη BOVARY: «Είτε το πιστεύεις είτε όχι, ήμουν πάρα πολύ ήρεμος σαν παιδί. Ο αδερφός μου ο Μιχαήλ ήταν ο άτακτος και με ενοχλούσε πάρα πολύ. Πάντα παίζαμε ξύλο! Αλλά όσο μεγάλωνα άρχιζα να γίνομαι κι εγώ πιο δραστήριος, πιο αθλητικός. Γενικά, ό,τι έκανε ο Μιχαήλ, το έκανα κι εγώ. Ό,τι έκανε ο αδερφός μου, το θεωρούσα cool.

Δεν έχω καλύτερο φίλο στη ζωή μου από τον αδερφό μου τον Μιχαήλ. Δεν τον αλλάζω με τίποτα. Δεν έχω κάποιον άλλο αντίστοιχο με τον Μιχαήλ στη ζωή μου. Τον θαυμάζω. Είναι ένα λαμπρό, εκπληκτικό και πολύπλευρο μυαλό, που μπορεί να κάνει οτιδήποτε θέλει. Μπορεί να πουλήσει πάγο σε Εσκιμώο που λένε, κυριολεκτικά.

Ο σημαντικότερος άνθρωπος στη ζωή μου είναι ο αδερφός μου ο Μιχαήλ. Έχω τεράστια αδυναμία στη μητέρα μου, αλλά και όλη η οικογένειά μου είναι σημαντική για μένα. Εκτός από τον άμεσο οικογενειακό κύκλο, σημαντικός άνθρωπος για μένα είναι και η κοπέλα που σου είπα. She means the world to me».

SHARE