Μίλτος Μακρίδης
Μίλτος Μακρίδης/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
21|02|2024 10:50
SHARE
ΜΙΛΤΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ

Μίλτος Μακρίδης: Η εμφάνιση του παρουσιαστή μετά από καιρό, σε θεατρική πρεμιέρα


Ο Μίλτος Μακρίδης ήταν ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στην ελληνική τηλεόραση τη δεκαετία του ‘90 και του 2000.

Ένα από τα τελευταία τηλεοπτικά πρότζεκτ του Μίλτου Μακρίδη ως κεντρικός παρουσιαστής ήταν το reality show «Bar». Νωρίτερα, ο ίδιος υπέστη μια σοβαρή οικονομική απώλεια, κάτι το οποίο τον ανάγκασε τελικά να αφήσει τον χώρο της τηλεόρασης και να ασχοληθεί με το νομικό αυτό θέμα.

«Ξυπνήσαμε ένα πρωί και ένας τύπος μάς είχε κλέψει ατελείωτα χρήματα. Μου στοίχισε πολύ. Έκανα ψυχοθεραπεία επτά χρόνια για να μπορέσω να αντέξω τη διαδικασία των δικαστηρίων. Ξεκίνησαν αυτά τα πράγματα όταν ήμουν 33 χρονών και ανοιγόκλεισα τα μάτια μου και είμαι 53 χρονών. Δεν έκανα οικογένεια αν και αγαπώ πάρα πολύ τα παιδιά» είχε πει πριν μερικά χρόνια σε συνέντευξή του.

Μάλιστα, ο Μίλτος Μακρίδης πρόσθεσε ότι αυτό επηρέασε πολύ την ψυχική του υγεία, ενώ σε άλλη συνέντευξη είχε πει «Έκανα ψυχοθεραπεία επτά χρόνια για να μπορέσω να αντέξω τη διαδικασία των δικαστηρίων».

Πρόσφατα, ο Μίλτος Μακρίδης έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση. Ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου όπου πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Terror». Πρόκειται για το συγκλονιστικό έργο του Γερμανού συγγραφέα Φέρντιναντ φον Σίραχ, το οποίο παρουσιάζεται για τρίτη φορά στην Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Γιώργου Οικονόμου, μετάφραση Ευαγγελίας A. Νάνου και διασκευή Μιρέλλας Παπαοικονόμου.

Ο Μίλτος Μακρίδης έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος και πόζαρε μαζί με την Άριελ Κωνσταντινίδη για τους φωτογράφους. Ο ίδιος φορούσε ένα μπλε πλεκτό με πουκάμισο από μέσα, γκρι μπουφάν και χαμογελούσε στον φακό, ενώ η Άριελ Κωνσταντινίδη επέλεξε χρωματιστό πουκάμισο και από πάνω ένα oversized κασκόλ.

Δείτε την εμφάνιση του Μίλτου Μακρίδη:

NDP Photo Agency
SHARE