Μιμή Ντενίση
Μιμή Ντενίση/Φωτογραφία: mimi_denissi/instagram
INSTAGRAM

Η Μιμή Ντενίση με λευκό παντελόνι και sneakers στην Κίμωλο -Η φωτό με φόντο το Κάστρο


H Μιμή Ντενίση βρίσκεται στην Κίμωλο για την προβολή της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Η ηθοποιός, σκηνοθέτιδα, μεταφράστρια και θεατρική παραγωγός ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram πως βρίσκεται στην Κίμωλο για την προβολή της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Η Μιμή Ντενίση πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό φορώντας λευκό παντελόνι, λευκά sneakers και μαύρο σακάκι. Η φωτογραφία της με φόντο το μεσαιωνικό κάστρο της Κιμώλου συγκέντρωσε πολλά θετικά σχόλια για το chic στιλ της Μιμής Ντενίση.

Η Μιμή Ντενίση με λευκό παντελόνι και sneakers στην Κίμωλο -Η φωτό με φόντο το Κάστρο

Στην Κίμωλο βρίσκεται η Μιμή Ντενίση, η οποία αποδέχτηκε την πρόσκληση από την εθελοντική ομάδα Κιμώλου «Κιμωλίστες» ΑΜΚΕ, να δώσει το παρών στην προβολή της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» στο μεσαιωνικό Κάστρο της Κιμώλου, στα πλαίσια των δράσεων του «Kimolos Experience» Festival 2023.

Το σινεμά «Cine Καλησπερίτη» γιορτάζει 10 χρόνια προβολών στο νησί της Κιμώλου και θα προβάλει απόψε το βράδυ την ταινία ελληνικής παραγωγής «Σμύρνη μου αγαπημένη» η οποία μπήκε στη διεθνή πλατφόρμα, Netflix.

Σε κάθε της εμφάνιση, η Μιμή Ντενίση ξεχωρίζει όχι μόνο για τα κομψά ρούχα που επιλέγει να φορέσει, αλλά και για την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό που αποπνέει. 

Φωτογραφία: mimi_denissi/instagram
SHARE