Μιμή Ντενίση και Γιάννης Φέρτης το 2011
Μιμή Ντενίση και Γιάννης Φέρτης το 2011/Φωτογραφία: NDP photo agency
FLASHBACK

H Μιμή Ντενίση νύφη στον γάμο της με τον Γιάννη Φέρτη -Το σπάνιο κλικ την στιγμή του μυστηρίου


«Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί ότι θα κάνω τρεις γάμους» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του το 2017 στη BOVARY ο Γιάννης Φέρτης.

Ο Γιάννης Φέρτης και η Μιμή Ντενίση ήταν παντρεμένοι από το 1981 ως το 1988. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε το 1981 στον ιερό ναό της Κρύπτης της Αγίας Φιλοθέης. Για τον Γιάννη Φέρτη ήταν ο δεύτερος γάμος του καθώς πριν ήταν παντρεμένος με την Ξένια Καλογεροπούλου.

Ενα σπάνιο κλικ από την ημέρα του γάμου τους είδαμε στο προφίλ του Δημήτρη Αιθωμιανάκη στο Instagram. Ο συλλέκτης διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από ρετρό φωτογραφίες σπουδαίων καλλιτεχνών και κάθε του ανάρτηση έχει ενδιαφέρον.

H φωτογραφία, όπως σημειώνει ο ίδιος στη λεζάντα, είναι σκαναρισμένη από το περιοδικό «Σούπερ Κατερίνα», τον Αύγουστο του 1981.

Στο ασπρόμαυρο κλικ βλέπουμε την υπέροχη Μιμή Ντενίση με έντονο κραγιόν και μακιγιάζ στα μάτια, με μαζεμένα τα μαλλιά της και ένα μεγάλο λευκό λουλούδι στο πλάι του κεφαλιού της.

Δείτε εδώ:

Η Μιμή Ντενίση έχει μιλήσει για τον Γιάννη Φέρτη σε συνέντευξή της στη BOVARY: «Βγήκα στο θέατρο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη μοναδική σταρ που είχαμε. Πέρασα πολύ ωραία μαζί της. Εχω κρατήσει στενές σχέσεις με την οικογένειά της. Τον επόμενο χρόνο βρέθηκα με τον Γιάννη Φέρτη. Γνωριστήκαμε στον «Συμβολαιογράφο». Ηταν ωραίο και τυχερό όλο αυτό, αλλά και πολύ βαρύ για μένα. Δεν είχα περιθώριο να κάνω λάθη. Είχε πολύ φθόνο, κακία, κακοήθεια που τότε δεν έβλεπα. Ημουν προστατευμένη. Ο Γιάννης ήταν ένας πολύ low profile άνθρωπος, συμπαθής και καταξιωμένος -όσο για την Αλίκη έτσι κι αλλιώς τη ζήλευαν, οπότε δεν ασχολήθηκαν με εμένα. Με τον Γιάννη είχα πάντα την προστασία του, την προστασία του ονόματός του». 

«Οταν έμεινα μόνη, χωρίς τον Γιάννη, όλοι νόμιζαν ότι θα καταποντιστώ. Το θέατρο έμεινε στον Γιάννη, οι κοινοί φίλοι πήραν το μέρος του. Κι εγώ, αμέσως μετά, βρέθηκα με ένα αμφιλεγόμενο πολιτικό πρόσωπο, τον Αντώνη Τρίτση. Κι όλοι περίμεναν την καταστροφή μου. 

Εφυγα τότε, πήγα περιοδεία με τον Αντώνη Καφετζόπουλο -το «Τσάο» έκανε τεράστια επιτυχία. Είχα ήδη κάνει μεγάλες επιτυχίες στην τηλεόραση. Για να καταλάβεις το μέγεθος της επιτυχία, με τα λεφτά της περιοδείας ο Μαροσούλης πήρε τον «Ορφέα» (σσ θέατρο) κι εγώ το σπίτι μου, εδώ στη Μαυρομααταίων. 

Ημουν πολύ αγαπητή στον κόσμο. Το καταλάβαινα. Και ο Φέρτης το καταλάβαινε. Με το γνωστό του χιούμορ, μου έλεγε, «πρόσεχε γιατί είσαι καλή ηθοποιός και θα καταντήσεις σταρ». «Δεν με πειράζει», του απαντούσα. Πήρα πολλά από τον Φέρτη. Ισως και το ήθος που έχω στο θέατρο, να οφείλεται στο ότι έμεινα μαζί του τόσα χρόνια, δέκα... Η διαφορά μας ήταν στην αντιμετώπιση του κοινού. Είχε -το έχει ακόμα, ένα γυαλί ανάμεσα σ΄ εκείνον και το κοινό. Εμένα, αντιθέτως, ήταν το φυσικό μου. Εχω πολύ στενή σχέση με το κοινό -είμαι η Μιμή».

SHARE