Φωτογραφία: AP Images
Φωτογραφία: AP Images
19|05|2023 10:49
SHARE
ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ

Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς στην ορκωμοσία της κόρης τους, 2 χρόνια μετά τον χωρισμό τους


Ο Μπίλ Γκέιτς και η πρώην γυναίκα του, Μελίντα, έδωσαν μαζί το παρών στην τελετή απονομής του μεταπτυχιακού διπλώματος της κόρης τους.

Η 27χρονη Τζένιφερ Γκέιτς ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές τις στο Πανεπιστήμιο Columbia το πρωί της Τετάρτης, και γιόρτασε την περίσταση με μια οικογενειακή φωτογραφία.

Στην δημοσίευση της νεαρής γιατρού στο Instagram, η Τζένιφερ φαίνεται να ποζάρει περήφανη με τον πατέρα της, Μπιλ Γκέιτς, τη μητέρα της, Μελίντα, και τον σύζυγό της, Ναγιέλ Νασάρ. Ο 67ετής Μπιλ και η 58ετης Μελίντα έδειχναν ιδιαιτέρως χαρούμενοι, αγκαλιάζοντας την κόρη τους που ήταν ντυμένη με τον παραδοσιακό τήβεννο αποφοίτησης.

Οι Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς στην αποφοίτηση της κόρης τους

«Ευχαριστώ πολύ το Πανεπιστήμιο Columbia για αυτή την απίθανη εκπαιδευτική εμπειρία, και τους γύρω μου που την έκανε πραγματικότητα» έγραψε η Τζένιφερ Γκέιτς στη λεζάντα της δημοσίευσης. Εξήγησε επίσης πως, παρ' όλο που η τελετή αποφοίτησης έλαβε χώρα στις 17 Μαΐου, το δίπλωμα θα της απονεμηθεί επισήμως τον Οκτώβριο. Πρόσθεσε πως ολόκληρη η οικογένεια έπρεπε να φύγει νωρίς από την τελετή, γιατί η ίδια έπρεπε να θηλάσει τη νεογέννητη κόρη της.

Υπενθυμίζεται πως ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Μάιο του 2021, μετά από 27 χρόνια έγγαμου βίου. Οι δυο τους εξακολουθούν να διαχειρίζονται από κοινού το ίδρυμα Bill & Melinda Gates, ενώ στην κοινή τους ανακοίνωση δήλωσαν: «Εξακολουθούμε να μοιραζόμαστε την πίστη μας στην αποστολή μας και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε από κοινού στο Ίδρυμα, αλλά δεν πιστεύουμε πλέον πως μπορούμε να συνεχίσουμε να ωριμάζουμε ως ζευγάρι στην επόμενη φάση της ζωής μας».

Ο Μπιλ Γκειτς έχει προχωρήσει πλέον στην προσωπική του ζωή καθώς είναι ζευγάρι με την Πόλα Χαρντ, χήρα του Mαρκ Χάρντ, ο οποίος είχε διατελέσει διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας λογισμικού Oracle και πρόεδρος του κολοσσού Hewlett-Packard και πέθανε το 2019.

SHARE