Μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε το μοντέλοΝαόμι Κάμπελ στην ορκωμοσία της στο Westminster Abbey ως παγκόσμια πρέσβειρα του QCT Platinum Jubilee από το Queen’s Commonwealth Trust.
Ο ρόλος της σε αυτή τη θέση είναι να συμβάλει στη συγκέντρωσης κεφαλαίων της φιλανθρωπικής οργάνωσης αλλά και στην προώθηση του έργου των νεαρών υποστηρικτών της.
«Είναι τιμή μου να αποδεχτώ αυτόν τον ρόλο ως Παγκόσμιος Πρέσβειρας του The Queen's Commonwealth Trust. Ανεξάρτητα από το πού είστε ή πού βρίσκεστε τώρα, υπάρχουν νέοι ηγέτες στην κοινότητά σας που κάνουν καταπληκτική δουλειά» είπε σε μια δήλωσή της όπως αναφέρεται στο WWD.
Αξίζει να τονίσουμε πως η Ναόμι είναι η πρώτη που γίνεται παγκόσμια πρέσβειρα για το Καταπίστευμα της Κοινοπολιτείας της Βασίλισσας.
Όσο για την εμφάνισή της; Eπέλεξε να κάνει ένα διακριτικό μακιγιάζ, να φορέσει oversize μαύρα γυαλιά ηλίου και εκείνο που τράβηξε τα βλέμματα ήταν φυσικά το εντυπωσιακό γκρι κοστούμι της.