Μπέζος Τσαλίκη
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
ΝΑΤΑΛΙΑ ΤΣΑΛΙΚΗ-ΗΡΩ ΜΠΕΖΟΥ

Ναταλία Τσαλίκη-Ηρώ Μπέζου: Μητέρα και κόρη απόλαυσαν τον Γιάννη Μπέζο στη σκηνή


Στο Κηποθέατρο Παπάγου βρέθηκε χθες πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση «Οθέλλος» σε σκηνοθεσία του Αιμίλιου Χειλάκη.

Στο κλασσικό έργο του William Shakespeare πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Μπέζος, ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Μυρτώ Αλικάκη.

Εκεί βρέθηκαν και η Ναταλία Τσαλίκη συνοδευόμενη από την κόρη της Ηρώ Μπέζου, για να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν τον Γιάννη Μπέζο.

Η γνωστή ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον επίσης αγαπημένο ηθοποιό και έχουν αποκτήσει μια κόρη, που ακολουθεί τα επαγγελματικά τους βήματα.

Μητέρα και κόρη κάθισαν στις κερκίδες και παρακολούθησαν την παράσταση.

Η Ναταλία Τσαλίκη επέλεξε ένα κόκκινο πουά φόρεμα, κόκκινη τσάντα, μαντήλι και πολλά κολιέ στο λαιμό. Είχε τα ξανθά μαλλιά της σπαστά και φορούσε μάσκα.

Η Ναταλία Τσαλίκη και η Ηρώ Μπέζου
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η 32χρονη Ηρώ φόρεσε ένα μαύρο, μακρύ φόρεμα ενώ κρατούσε μια boho τσάντα. Είχε τα μαλλιά της πιασμένα πάνω και επέλεξε ασημένιους κρίκους στα αυτιά.

Η Ηρώ είναι επίσης ηθοποιός και πρωταγωνιστεί κυρίως σε θεατρικές παραστάσεις, όπως: Το τρίτο στεφάνι, Αντιγόνη, Τραχίνιαι και Ορέστης. Επίσης, έχει δώσει τη φωνή της σε μεταγλωττίσεις ταινιών κινουμένων σχεδίων. To 2019 τιμήθηκε με το θεατρικό βραβείο Μελίνα Μερκούρη για την παράσταση «Το φιντανάκι» του Παντελή Χορν.

«Το πατέρας και κόρη ισχύει πάντα. Αλλά η συμπεριφορά μας, όταν δουλεύουμε μαζί, είναι επαγγελματική. Εγώ έχω την αγωνία μου κι εκείνη έχει τη δική της. Ομολογώ ότι δεν έχω αγωνία για την Ηρώ», είχε αναφέρει ο Γιάννης Μπέζος σε κοινή τους συνέντευξη στο BOVARY.

SHARE