Γιώργος Καράβας συνέντευξη Bovary
Φωτογραφία: Παναγιώτης Μάλλιαρης
INSTAGRAM

Νέο hairlook για τον Γιώργο Καράβα -Αποκάλυψε την αλλαγή στα μαλλιά του με μια selfie


Mια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά του έκανε ο Γιώργος Καράβας.

Ο γοητευτικός coach του GNTM άλλαξε το χρώμα των μαλλιών του και αποκάλυψε το νέο του hairlook με μια selfie στο Instagram.

O Γιώργος Καράβας έγινε ξανθός και του πάει πολύ!

O Γιώργος Καράβας δημοσίευσε μία φωτογραφία στα Instagram Stories με το νέο του look, σημειώνοντας: «Mπουμ! Νέο λουκ», ενώ στην επόμενη φωτογραφία ποζάρει δίπλα στην σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού.

Δείτε εδώ:

Νέο hair look για τον Γιώργο Καράβα -Αποκάλυψε την αλλαγή στα μαλλιά του με μια selfie

O Γιώργος Καράβας έχει μιλήσει στη BOVARY για την εμφάνισή του και έχει πει: «Δε θα σου πω ψέματα, ήξερα ότι ήμουν ένα ωραίο παιδί. Δεν ήξερα όμως τι αντίκτυπο μπορεί να έχει μια ωραία εμφάνιση, καθώς υπήρχαν άλλα παιδιά που ήταν πολύ πιο αρεστά στα κορίτσια του σχολείου. Πιτσιρικάς δε θα έλεγα ότι ήμουν ιδιαίτερα θαρραλέος με τα κορίτσια. Μπορεί να μου άρεσε μια κοπέλα και να μην πήγαινα να της μιλήσω για αρκετό καιρό.

Έχω αποδεχτεί τον εαυτό μου, σίγουρα δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους. Δεν έχω νιώσει ιδιαίτερη πίεση όσον αφορά την εικόνα μου. Το κομμάτι της εξωτερικής εμφάνισης είναι κάτι που σίγουρα πουλάς. Παρόλα αυτά, δεν είμαι ένας άνθρωπος που θα μετρήσω το φαγητό μου σε γραμμάρια και θα προσέξω υπερβολικά τι θα φάω και τι δε θα φάω. Τρώω τα πάντα. Βέβαια, υπάρχουν περίοδοι που πρέπει να προσέξω λίγο παραπάνω, γιατί από αυτό ζω, αλλά σε πολύ φυσιολογικά πλαίσια. Δηλαδή, πριν ξεκινήσω το GNTM πρόσεξα. Μπήκα σε μια δίαιτα, ώστε το σώμα μου να επανέλθει στα δεδομένα στα οποία ήθελα να είναι. Σε όλα αυτά μετράνε και οι συνθήκες σε κάθε περίοδο στη ζωή σου και η ψυχολογία σου, φυσικά».

Νέο hair look για τον Γιώργο Καράβα -Αποκάλυψε την αλλαγή στα μαλλιά του με μια selfie
SHARE