Νίκος Χατζής και Νίκη Κάρτσωνα
Νίκος Χατζής και Νίκη Κάρτσωνα/Φωτογραφία: Ιnstagram
INSTAGRAM

Η Νίκη Κάρτσωνα με τον σύζυγό της, Νίκο Χατζή, σε μια τρυφερή στιγμή στο Instagram


Η Νίκη Κάρτσωνα δημοσίευσε στο Instagram μία τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της, Νίκο Χατζή.

Στη φωτογραφία βλέπουμε το αγαπημένο ζευγάρι σε μια προσωπική του στιγμή όπου ο Νίκος Χατζής δίνει ένα φιλί στην αγαπημένη του, Νίκη Κάρτσωνα.

Η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας τους: ««Τόσα χρόνια, τόση αγάπη. Συμβαίνει. ΥΓ: Υπάρχουν και εκείνες οι μέρες που δεν είναι όλα όπως φαίνονται σε αυτή τη φωτογραφία για να είμαστε ειλικρινείς. Ευτυχώς όμως οι καλές στιγμές είναι περισσότερες από τις κακές».

Οι δυο τους είναι παντρεμένοι εδώ και 17 χρόνια και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Φίλιππο. Ο γάμος τους έγινε την 1η Ιουλίου του 2007 στο Μουσείο Νάσιουτζικ, όπου 3 χρόνια μετά στον ίδιο ακριβώς χώρο και με τον ίδιο ιερέα, έγινε και η βάπτιση του γιου τους.

Η Νίκη Κάρτσωνα με τον σύζυγό της, Νίκο Χατζή, σε μια τρυφερή στιγμή στο Instagram

Η Νίκη Κάρτσωνα έχει μιλήσει στο Bovary.gr και έχει σημειώσει: «Με τον τον Νίκο γνωριστήκαμε στην Αθήνα το 1995. Δεν υπάρχει μυστικό για μια μακροχρόνια σχέση, γιατί ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Γιατί αυτό που εγώ μπορεί να θεωρώ ότι κάνει ευτυχισμένο έναν γάμο, στον άλλον μπορεί να μην ταιριάζει, Είναι, όμως, πολύ σημαντικό να σέβεσαι και να αγαπάς τον εαυτό σου, γιατί έτσι αγαπάς και σέβεσαι και τον άλλον. Έχω ταιριάξει με τον Νίκο γιατί είναι αντίθετος από μένα, είναι η ήρεμη δύναμη της ζωής μου. Εγώ είμαι Κριάρι, τρέλα δηλαδή, και έχει καταλάβει ότι, επειδή είμαι έντονη προσωπικότητα και πολύ δυναμική, πρέπει να με αφήσει ελεύθερη να δημιουργώ. Αντιλαμβάνεται ότι η τρέλα αυτή που έχω έχει να κάνει με τη δημιουργία και με τη δουλειά μου. Πουθενά αλλού.

Όταν παντρεύτηκα το 2007, αποφάσισα να παρατήσω το μόντελινγκ. Δεν ξέρω γιατί, δεν γράφει πουθενά “γάμος ίσον απόσυρση” και θα μπορούσα, όντως, να είχα συνεχίσει και να είχα δουλέψει. Βέβαια, είχα δει ότι, σιγά-σιγά, οι δουλειές και ο χώρος άρχισαν να αλλάζουν και είχα ανάγκη ένα νέο challenge».

SHARE