Νικόλ Κίντμαν
Νικόλ Κίντμαν/Φωτογραφία: AP images
ΝΙΚΟΛ ΚΙΝΤΜΑΝ

Νικόλ Κίντμαν: Έδειξε τους γυμνασμένους της κοιλιακούς με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα Saint Laurent


Η Νικόλ Κίντμαν έκανε μια τολμηρή εμφάνιση στην πρεμιέρα της σειράς δράσης «Special Ops: Lioness» που έγινε στο Λονδίνο.

Η 56χρονη διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα καθώς επέλεξε ένα μαύρο μακρύ φόρεμα του οίκου Saint Laurent, το οποίο είχε ακάλυπτους τους γυμνασμένους της κοιλιακούς.

H Nικόλ Κίντμαν πόζαρε στους φωτογράφους με στιλ και τα διαφανή βραδινά γάντια της ολοκλήρωσαν το total black look.

Νικόλ Κίντμαν: Έδειξε τους γυμνασμένους της κοιλιακούς με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα Saint Laurent

Η Νικόλ Κίντμαν μπορεί να είναι 56 ετών ωστόσο διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά του Χόλιγουντ. Δεν είναι άλλωστε πρώτη φορά που οι κοιλιακοί και τα γραμμωμένα χέρια της τραβούν την προσοχή.

Στην πρεμιέρα της σειράς «Special Ops: Lioness» στην οποία πρωταγωνιστεί η ηθοποιός και η Ζόε Σαλντάνα, η Νικόλ Κίντμαν φόρεσε ένα τολμηρό φόρεμα του οίκου Saint Laurent με κοψίματα στην κοιλιά.

Φωτογραφία: ΑP images

Η σειρά «Special Ops: Lioness» φέρει την υπογραφή του Τέιλορ Σέρινταν και ακολουθεί την Κρουζ Μανουέλος (Laysla De Oliveira), μία σκληρή και παθιασμένη νεαρή πεζοναύτη η οποία προσλαμβάνεται στην ομάδα «Lioness Engagement» της CIA με στόχο να βοηθήσει στην καταστροφή μιας τρομοκρατικής οργάνωσης από μέσα.

Φωτογραφία: ΑP images
SHARE