Σμαράγδα Καρύδη, «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη»
Σμαράγδα Καρύδη, «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη»/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΘΕΑΤΡΟ ΗΒΗ

Ντίνος Καρύδης - Τζούλια Αργυροπούλου: H κοινή εμφάνιση στην πρεμιέρα της κόρης τους


Στην θεατρική πρεμιέρα της κόρης τους, Σμαράγδας Καρύδη, βρέθηκαν ο Ντίνος Καρύδης και η Τζούλια Αργυροπούλου. 

Το προκλητικό και ξεκαρδιστικό έργο του θρυλικού θεατρικού συγγραφέα Ντάριο Φο «Μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη» έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Ήβη. Η Σμαράγδα Καρύδη υπογράφει την διασκευή και τη σκηνοθεσία του έργου, επιστρατεύοντας έναν ταλαντούχο θίασο, στον οποίο πρωτοστατεί η ίδια κρατώντας το ρόλο της μαμάς.

Όπως ήταν φυσικό, από μία τέτοια βραδιά, δεν θα μπορούσε να λείπει ο Θοδωρής Αθερίδης και οι γονείς της Σμαράγδας Καρύδη. 

Ντίνος Καρύδης - Τζούλια Αργυροπούλου: H κοινή εμφάνιση στην πρεμιέρα της κόρης τους

Στην θεατρική πρεμιέρα της Σμαράγδας Καρύδη στο θέατρο Ήβη έδωσαν το παρών οι γονείς της Ντίνος Καρύδης και Τζούλια Αργυροπούλου.

Μαζί με την Σμαράγδα Καρύδη πρωταγωνιστούν ο Τάκης Παπαματθαίου στο ρόλο του παππού, ο Γιώργος Νούσης στο ρόλο του γιου, ο Χάρης Χιώτης στο ρόλο του ανιψιού, ο Τάσος Ροδοβίτης, ο Διαμαντής Αδαμαντίδης και η Ιωάννα Λέκκα.

Φωτογραφία: NDP photo agency

Ο Ντίνος Καρύδης και η Τζούλια Αργυροπούλου είναι ένα ιδιαίτερα αγαπημένο ζευγάρι του ελληνικού θεάτρου και παραμένουν αγαπημένοι μέχρι και σήμερα. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 21 Φεβρουαρίου του 1969.

Οι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Θοδωρής Αθερίδης με τον Ντίνο Καρύδη και την Τζούλια Αργυροπούλου/ Φωτογραφία: NDP photo agency

Από τα στιγμιότυπα ξεχωρίζουμε εκείνο που ο Θοδωρής Αθερίδης αγκαλιάζει τη μητέρα της Σμαράγδας Καρύδη.

Φωτογραφία: NDP photo agency
SHARE