Ντορέττα Παπαδημητρίου
Ντορέττα Παπαδημητρίου/Φωτογραφία: Doretta Papadimitriou/instagram
ΝΕΟ ΗΑIR LOOK

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της λίγο πριν από τις γιορτές


Μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της αποφάσισε να κάνει η Ντορέττα Παπαδημητρίου λίγο πριν από τις γιορτές.

Η παρουσιάστρια που μοιράζεται συχνά την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, αυτή τη φορά κοινοποίησε κάποιες φωτογραφίες και μας έδειξε πως πέρασε το Σαββατοκύριακο.

Στα στιγμιότυπά της, είδαμε και το νέο λουκ που έκανε στα μαλλιά της. Συγκεκριμένα η Ντορέττα Παπαδημητρίου σκούρυνε αρκετά το χρώμα των μαλλιών της και έκοψε αφέλειες.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της λίγο πριν από τις γιορτές

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου επισκέφθηκε το κομμωτήριο του Νικόλα Βιλλιώτη και έκανε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στα «Σύρματα» της ΕΡΤ, αποφάσισε να ανανεώσει τα μαλλιά της μετά από αρκετά χρόνια.

Πέρα από αφέλειες, η Ντορέττα Παπαδημητρίου άλλαξε και το χρώμα στα μαλλιά της κάνοντάς τα πιο μελί: μια απόχρωση που της ταιριάζει και γλυκαίνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Οι αφέλειες δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και μπορούν να χαρίσουν έναν παριζιάνικο αέρα στην εμφάνισή μας. Είναι γεγονός ότι οι γυναίκες είτε τις αγαπούν είτε τις μισούν. Υπάρχουν γυναίκες που ορκίζονται στις αφέλειες, όπως είναι τα French girls που είναι το σήμα κατατεθέν τους και δεν τις αποχωρίζονται ποτέ, και εκείνες που δεν τις αντέχουν ούτε λεπτό, όταν πέφτουν στο μέτωπό τους.

SHARE