Ντορέττα Παπαδημητρίου
Φωτογραφία: Instagram/ @dorettapapadimitriou_official
24|03|2023 09:41
SHARE
ΝΤΟΡΕΤΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο γιος της έγινε 17 ετών -Ο πανύψηλος Φίλιππος αγκαλιάζει τη μητέρα του


Ο μικρότερος γιος της Ντορέττας Παπαδημητρίου γιόρτασε τα γενέθλιά του την Πέμπτη που μας πέρασε, και η τρυφερή μαμά του τού έκανε μια αφιέρωση στο Instagram.

Ο νεαρός Φίλιππος έγινε 17 χρονών και η μητέρα του, Ντορέττα Παπαδημητρίου, φρόντισε να του ευχηθεί με μία τρυφερή ανάρτηση.

Στο σχετικό στόρι που δημοσιεύτηκε το πρωί της Πέμπτης, η δημοφιλής αθλήτρια, παρουσιάστρια και ηθοποιός έγραψε:

«Χρόνια πολλά φωτεινό αστέρι μου! Να είσαι πάντα γερός και ευτυχισμένος. Να ζεις με χαρά και αγάπη. Χαρά και αγάπη να σκορπάς και σε όλους γύρω σου. Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψω τα συναισθήματα που πλημμυρίζουν τη καρδιά μου, που σε βλέπω να μεγαλώνεις και να γίνεσαι αυτός ο άνθρωπος που είσαι. Σε λατρεύω παιδί μου».

Φωτογραφία: Ντορέττα Παπαδημητρίου στο Instagram

Η τρυφερή μαμά συνόδεψε τη δημοσίευσή της με μια όμορφη εικόνα των δυο τους από τη Χαϊδεμβέργη της Γερμανίας, την οποία είχαν επισκεφθεί παρέα τον περασμένο Νοέμβριο. Η ηθοποιός είχε μοιραστεί τότε πολλά στιγμιότυπα από την εκδρομή τους, γράφοντας πως η πόλη αυτή είναι σαν παραμύθι, τόσο στις δημοσιεύσεις, όσο και στα story της.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μοιράζεται ακόμη έναν γιο με τον άντρα της, Κώστα Πηλαδάκη, τον 21χρονο Διονύση, ο οποίος έχει ήδη αρχίσει τις σπουδές του στην Κύπρο όπως είδαμε στο λογαριασμό της διάσημης ηθοποιού.

SHARE