Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος
Φωτογραφία: Παναγιώτης Μάλλιαρης
25|08|2022 08:43
SHARE
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Ο 17χρονος γιος του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου και της Κατερίνας Παπαδάκη σε έξοδο με τη μητέρα του


Ο γιος της Κατερίνας Παπαδάκη και του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου έχει μεγαλώσει πολύ και η πρόσφατη φωτογραφία στο προφίλ της Κατερίνας Παπαδάκη είναι η απόδειξη.

Η ηθοποιός Κατερίνα Παπαδάκη απολαμβάνει τις ημέρες των διακοπών και μαζί της βρέθηκε και ο 17χρονος γιος της, ο οποίος έχει μεγαλώσει πολύ ενώ πρόκειται για μια από τις σπάνιες φωτογραφίες του.

Μητέρα και γιος απολαμβάνουν το ποτό τους και το όμορφο καλοκαιρινό τους βράδυ ενώ ποζάρουν με κέφι στο φωτογραφικό φακό. Στη λεζάντα η ηθοποιός, Κατερίνα Παπαδάκη δεν έγραψε πολλά, μόνο κάποια hashtags, μεταξύ αυτών «my son, happy mother, happy moments»

Η ηθοποιός Κατερίνα Παπαδάκη και Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος ήταν παντρεμένοι ενώ έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Χώρισαν το 2017, ωστόσο διατηρούν άψογες σχέσεις.

Σε συνέντευξη του στο Bovary ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος είχε μιλήσει για όλα, για τη δουλειά του αλλά και για τα παιδιά του. Μεταξύ άλλων είχε αναφέρει:

«Ο γιος μου είναι 16 στα 17, φουλ εφηβεία, και η κόρη μου 8 στα 9, ζωντανή παιδική ηλικία. Τώρα είναι πιο εύκολα, γιατί εγώ είμαι πιο εύκολος. Οι ενοχές μου είναι λιγότερες, η σχέση με τον εαυτό μου καλύτερη -είμαι λίγο πιο ήρεμος. Οπότε κι η σχέση μου με τα παιδιά είναι πιο ήρεμη. »

Δείτε το γιο του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου και της Κατερίνας Παπαδάκη

SHARE