Αντώνης Καφετζόπουλος στην Επίδαυρο
Αντώνης Καφετζόπουλος στην Επίδαυρο/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

O Aντώνης Καφετζόπουλος με τους δύο γιους του -Τον παρακολούθησαν στην Επίδαυρο στον ρόλο του Ποσειδώνα


Το φετινό καλοκαίρι ο Αντώνης Καφετζόπουλος ανέλαβε να ενσαρκώσει τον Ποσειδώνα στις «Τρωάδες» του Ευριπίδη.

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκε το κοινό την πρώτη παράσταση της τραγωδίας του Ευριπίδη «Τρωάδες», που δόθηκε από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος την Παρασκευή 18 Αυγούστου, στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος ανέλαβε να ενσαρκώσει τον Ποσειδώνα στις «Τρωάδες» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Χρήστου Σουγάρη και μουσική Στέφανου Κορκολή, με τη Ρούλα Πατεράκη στον ρόλο της Εκάβης.

Μετά το τέλος της παράστασης, ο Αντώνης Καφετζόπουλους φωτογραφήθηκε με τους δύο γιους του, Γιώργο και Σπύρο, οι οποίοι τον απόλαυσαν πάνω στη σκηνή.

O Aντώνης Καφετζόπουλος με τους δύο γιους του -Τον παρακολούθησαν στην Επίδαυρο στον ρόλο του Ποσειδώνα

Για τον Αντώνη Καφετζόπουλο, η συμμετοχή του στις «Τρωάδες» αποτελεί την δεύτερη εμφάνισή του στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Ο ηθοποιός ενσαρκώνει τον Ποσειδώνα και στο κοινό ήταν οι δύο γιοι του, Σπύρος και Γιώργος.

O Αντώνης Καφετζόπουλος στην Επίδαυρο
Φωτογραφία: NDP photo agency

Ο ηθοποιός μετά το τέλος της παράστασης «Τρωάδες» πόζαρε χαμογελαστός ανάμεσα στους δύο γιους του.

O Αντώνης Καφετζόπουλος στην Επίδαυρο
Φωτογραφία: NDP photo agency

«Οι γιοι μου έχουν 14 χρόνια διαφορά.Με τα δικά μου κριτήρια νομίζω πως ήμουν ένας καλός μπαμπάς, αλλά έχω μια επιφύλαξη πώς το εισέπραξαν τα παιδιά. Δεν το ξέρω. Γενικώς όμως καλά μου φέρονται, με συμπαθούν, άρα πρέπει να υποθέσω ότι δεν είναι τουλάχιστον δυσαρεστημένα. Και δεν ήταν εύκολο, έκανα δύο οικογένειες» έχει σημειώσει ο Αντώνης Καφετζόπουλος στη συνέντευξή του στη BOVARY.

SHARE