Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
26|10|2023 08:22
SHARE
ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με τη σύζυγό του, Έφη Μουρίκη, σε θεατρική έξοδο


Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η σύζυγός του, Έφη Μουρίκη έκαναν μια κοινή έξοδο και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε χαμογελαστούς.

Οι δυο τους, με μεγάλα χαμόγελα έδωσαν το «παρών» στο Παλλάς και παρακολούθησαν την παράσταση «Dalida – La Diva» με την Όλγα Βενέτη και σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη.

Όπως πάντα ιδιαίτερα διακριτικοί και ευχάριστοι, αποτελούν ένα από τα πλέον αγαπημένα ζευγάρια του χώρου.

Δεν έχουν απασχολήσει ποτέ με τα προσωπικά τους και μάλιστα όποτε μιλούν ο ένας για τον άλλον, μιλούν πάντοτε με αγάπη και σεβασμό.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με τη σύζυγό του, Έφη Μουρίκη, σε θεατρική έξοδο

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε συνέντευξή του στο Bovary είχε μιλήσει μεταξύ άλλων και για τη σύζυγό του. Χαρακτηριστικά είχε πει: «Είναι πολλά τα χρόνια που είμαστε μαζί, κλείσαμε τα 33 -είναι χωρισμένα σε κεφάλαια.»

«Τώρα έχει έρθει αυτός ο έρωτας που είναι παραπάνω κι από τον πρώτο, είναι κάτι το μοναδικό. Αλλά αυτό έχει γίνει με κοινή προσπάθεια και με πολλή δουλειά, δεν έγινε από μόνο του. Κάτι μας ενεργοποιεί και τους δύο...»

Όσον αφορά τώρα τις στιλιστικές τους επιλογές, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης επέλεξε total denim look και μαύρα μποτάκια ενώ η Έφη Μουρίκη επέλεξε μια ολόσωμη φόρμα.

Μαύρη με μοβ λουλούδια, η ολόσωμη φόρμα της είναι άνετη και ιδιαίτερα στιλάτη.

Απογείωσε το look της με μαύρα μποτάκια και κράτησε ένα leather jacket. Τέλος, επέλεξε ένα μακιγιάζ με έντονα μάτια και κόκκινο κραγιόν, ιδιαίτερα κολακευτικό για τον τόνο της επιδερμίδας της και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Φωτογραφία: NDP Photo Agency
SHARE