Δημήτρης Λάλος-Έλενα Μαυρίδου
Δημήτρης Λάλος-Έλενα Μαυρίδου/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΟΣ

O Δημήτρης Λάλος με την σύζυγό του, Ελενα Μαυρίδου -Ο ηθοποιός την στήριξε στην θεατρική της πρεμιέρα


Από τα πιο αγαπητά τηλεοπτικά πρόσωπα είναι φέτος ο Δημήτρης Λάλος, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του Alpha «Σασμός».

O Δημήτρης Λάλος έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με την ερμηνεία του στο ρόλο του Μαθιού.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε μια βραδινή του έξοδο στο θέατρο «Χώρος», όπου παρακολούθησε την πρεμιέρα της παράστασης «Ο Λάμπρος», μια παράσταση εμπνευσμένη από το ομώνυμο αριστουργηματικό ποίημα του Διονύσιου Σολωμού.

Την σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει η Ελενα Μαυρίδου και φυσικά ο Δημήτρης Λάλος δεν θα μπορούσε να μην είναι εκεί για να στηρίξει τη σύζυγό του.

Η σύζυγος του Δημήτρη Λάλου είναι επίσης ηθοποιός και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη που είναι σήμερα τεσσάρων χρονών.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το αγαπημένο ζευγάρι μετά το τέλος της θεατρικής πρεμιέρας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

O Δημήτρης Λάλος με την σύζυγό του, Ελενα Μαυρίδου
Δημήτρης Λάλος-Έλενα Μαυρίδου/Φωτογραφία: NDP photo agency
O Δημήτρης Λάλος με την σύζυγό του, Ελενα Μαυρίδου

Λάκης Λαζόπουλος, Δημήτρης Λάλος, Ελενα Μαυρίδου, Γιάννης Νταλιάνης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου/ Φωτογραφία: NDP photo agency

Η Έλενα Μαυρίδου ως αφηγήτρια του ποιήματος, αλλά και ενορχηστρωτής της παράστασης, στοχεύει μέσα από οπτικοακουστικά ερεθίσματα που εναλλάσσονται να δώσει «χώρο και χρόνο» στο υπέροχο ποίημα του Διονύσιου Σολωμού, και να ζωντανέψει στη φαντασία του θεατή.

Μαζί της ο σπουδαίος μουσικός και λυράρης Γιώργος Μαυρίδης.

O Δημήτρης Λάλος με την σύζυγό του, Ελενα Μαυρίδου
Γιώργος Μαυρίδης-Έλενα Μαυρίδου/Φωτογραφία: NDP photo agency

O Δημήτρης Λάλος έχει μιλήσει για την σύζυγό του σε συνέντευξή του στη BOVARY: «Με την Έλενα είμαστε μαζί επτά χρόνια -η κόρη μας γεννήθηκε το 2017. Μεταξύ μας υπήρξε κι ένας σεβασμός κι ένας θαυμασμός ενώ ταυτόχρονα χτίζαμε και μια πιο στέρεη σχέση, ώστε να πούμε κάποια στιγμή ότι θα κάνουμε παιδί. Ήταν απόφαση, δεν έτυχε…

Δύο καλλιτέχνες στο ίδιο σπίτι; Αρχικά έχουμε ο καθένας το θέατρό του. Φαντάζομαι ότι η Νικολέττα νομίζει ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν ένα θέατρο, ότι είναι πολύ φυσιολογικό. Και το λέω γιατί θυμάμαι μια φίλη μου στο Βερολίνο που μου έλεγε ότι όταν ήταν μικρή νόμιζε ότι όλες οι πόλεις έχουν τείχος.

Είναι ευτύχημα, θα έλεγα, που έχουμε ο καθένας την δική του δουλειά, το δικό του στίγμα, και δεν ανακατευόμαστε, γιατί έτσι προστατεύουμε την προσωπική μας σχέση, τον προσωπικό μας χώρο. Βέβαια σκεφτόμαστε μήπως κάνουμε και κάτι μαζί, αλλά θέλει προσοχή».

SHARE