Δήμητρα Παπαδήμα-Γιάννης Μποσταντζόγλου
Δήμητρα Παπαδήμα-Γιάννης Μποσταντζόγλου/Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM

Η Δήμητρα Παπαδήμα πόσταρε μια φωτό του Γιάννη Μποσταντζόγλου στα νιάτα του


Η Δήμητρα Παπαδήμα δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία του Γιάννη Μποσταντζόγλου από το παρελθόν.

H ηθοποιός γύρισε τον χρόνο πίσω στο Instagram και μοιράστηκε με τους followers μία φωτογραφία του Γιάννη Μποσταντζόγλου στα νιάτα του.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία βλέπουμε τον γνωστό ηθοποιό χωρίς μπλούζα, να φοράει τζιν και ένα μαντήλι στο κεφάλι του. «Ο Γιάννης μου» σημείωσε με τρυφερό τρόπο η Δήμητρα Παπαδήμα.

Δείτε εδώ:

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 29 χρόνια και έχουν αποκτήσει την μονάκριβη κόρη τους, Θαλασσινή. 

Η Δήμητρα Παπαδήμα είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πως ο κορωνοϊός και ο κατ’οίκον περιορισμός τους ένωσαν σα ζευγάρι. «Με τον Μποσταντζόγλου είναι υπέροχη η σχέση μας. Ο κορωνοϊός μας έχει αναγκάσει να ζούμε μαζί καταπληκτικά κλεισμένοι στο σπίτι μας, όπως οι περισσότεροι. Ο κορωνοϊός μας ένωσε σαν ζευγάρι, έχουμε γίνει μια αγκαλιά», είχε δηλώσει η ηθοποιός.

Οσο για τον λόγο που δεν έχουν παντρευτεί, η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της: «Δεν παντρευτήκαμε ποτέ με τον Γιάννη. Ήμασταν και οι δύο χωρισμένοι, οπότε δεν μπήκαμε στη διαδικασία. Τι είναι ο γάμος; Να υπογράψεις ένα χαρτί… Και αυτό σε κάνει να αγαπάς τον άλλον και να τον σέβεσαι εφ όρου ζωής; Εμείς μπορεί να μην παντρευτήκαμε, αλλά πραγματικά σεβόμαστε και αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Αυτό το έχει αποδείξει η ζωή, δεν το λέω εγώ. Και οι πειρασμοί τριγύρω πάρα πολλοί».

SHARE