Ζιζέλ
Ζιζέλ/Φωτογραφία: Instagram
ΖΙΖΕΛ ΜΠΟΥΝΤΧΕΝ

Η Ζιζέλ στέλνει την αγάπη της στον γιο του Τομ Μπρέιντι -Ο Τζακ έγινε 16 ετών και την πέρασε σε ύψος


Ο γιος του Τομ Μπρέιντι είχε τα γενέθλιά του και η Ζιζέλ θέλησε να του στείλει τις ευχές της μέσω του προφίλ της στο Instagram.

O Τζακ έγινε 16 ετών και το διάσημο μοντέλο θέλησε να εκφράσει δημόσια την αγάπη της και να του υπενθυμίσει ότι θα είναι πάντα στο πλευρό του.

Για την ιστορία ο Τομ Μπρέιντι χώρισε με την ηθοποιό Μπρίτζετ Μόιναχαν το 2006. Δύο μήνες μετά τον χωρισμό τους και ενώ ο Τομ Μπρέιντι άρχισε να βγαίνει με την Ζιζέλ, η Μπρίτζετ Μόιναχαν ανακοίνωσε πως είναι έγκυος. «Δύο μήνες αφού γνωριστήκαμε, ο Τομ μου είπε ότι η πρώην κοπέλα του ήταν έγκυος. Την επόμενη κιόλας μέρα τα νέα ήταν παντού και ένιωσα ότι ο κόσμος μου είχε ανατραπεί»έγραψε η Ζιζέλ τον Οκτώβριο του 2018, στο βιβλίο της Lessons: My Path to a Meaningful Life.

Η Ζιζέλ στέλνει την αγάπη της στον γιο του Τομ Μπρέιντι -Ο Τζακ έγινε 16 ετών και την πέρασε σε ύψος

Η Ζιζέλ έστειλε τις ευχές της στον γιο του Τομ Μπρέιντι για τα γενέθλιά του σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά Τζακ! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κλείνεις τα 16! Θυμάμαι όταν ήσουν απλώς ένα μικρό φυστίκι και τώρα με πέρασες σε ύψος. Είμαι τόσο τυχερή που σε έχω στη ζωή μου και θα είμαι πάντα εδώ για σένα ό,τι κι αν γίνει! Σ' αγαπώ πολύ!».

Ο γιος της Μπρίτζετ Μόιναχαν και του Τομ Μπρέιντι, ήρθε στον κόσμο τον Αύγουστο του 2007.

SHARE