Ο Μελέτης Ηλίας
Ο Μελέτης Ηλίας/Φωτογραφία: NDP photo agency
BIRTHDAY

«2, 22 και 42» -Ο Μελέτης Ηλίας έχει γενέθλια και μοιράζεται μαζί μας το άλμπουμ της ζωής του


Τα γενέθλιά του είχε ο Μελέτης Ηλίας.

Ο γνωστός ηθοποιός έγινε 42 ετών και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram τρεις φωτογραφίες του από διαφορετικές φάσεις της ζωής του.

Ο Μελέτης Ηλίας δημοσίευσε φωτογραφίες του από την ηλικία των 2 ετών, των 22 και μία από το σήμερα, σε ηλικία πλέον 42 ετών.

Στην πρώτη φωτογραφία τον βλέπουμε μικρό αγόρι να κάνει ποδήλατο στο σαλόνι του σπιτιού του και στη δεύτερη, στα νιάτα του όταν ήταν 22 χρόνων. 

Η ανάρτηση του Μελέτη Ηλία στο Instagram

«2....22.....42......
Όσο κι αν προσπάθησα να βρω κάτι ελπιδοφόρο κάτι χαρούμενο κάτι αισιόδοξο να γράψω για τα γενέθλια μου σήμερα δεν βρήκα λόγια...προσπαθώ να καταλάβω πως ακριβώς φτάσαμε ως εδώ....γιατί υπάρχει τέτοια κακία στον κόσμο....για το τι λύση άραγε μπορούμε να βρούμε...για να ζήσουν τα παιδιά μας σε έναν καλύτερο κόσμο που απ' ότι φαίνεται γίνεται όλο και χειρότερος από όλες τις απόψεις...αλλά μάταια....ίσως είναι η φτιαξιά μας τέτοια...κάποιοι να σκοτώνουν και κάποιοι να σκοτώνονται...πάντα έτσι γίνεται σε όλες τις φάσεις της παγκόσμιας ιστορίας η οποία δεν μας δίδαξε απολύτως τίποτα....έφτασα 42 χρόνων για να καταλάβω ότι οτιδήποτε και να συμβεί πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι αυτό και να το αντιμετωπίσουμε όπως μπορούμε ...με όλες μας τις δυνάμεις...γιατί δυστυχώς είμαστε πολύ κοντά στο να μας συμβεί το χειρότερο σενάριο...ας έχουμε λοιπόν τη δύναμη και το κουράγιο για να το υποφέρουμε! Υπομονή λοιπόν και χρόνια μου πολλά!».

Ο Μελέτης Ηλίας σε ηλικία 22 ετών

Ο Μελέτης Ηλίας σε πρόσφατη φωτογραφία

Ο ίδιος έχει μιλήσει στη BOVARY για τη ζωή του και έχει σημειώσει: «Μεγάλωσα σε μια γειτονιά στο Μενίδι, όπου και εξακολουθώ να μένω -με ένα μικρό διάλειμμα που έζησα στην Ζήνωνος, για να βρίσκομαι κοντά στο θέατρο του Τερζόπουλου, όταν δούλευα εκεί. Οι γονείς μου δεν είχαν ιδιαίτερη επαφή με το θέατρο ούτε με κάποια άλλη μορφή τέχνης. Τελείως τυχαία, κι ενώ σπούδαζα λογιστικά, είδα κάποιες παραστάσεις και αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου. Τέλειωσα τα λογιστικά αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ -κι είναι αλήθεια ότι τα μαθαίνεις μόνο μέσα από την δουλειά. Εχω ωστόσο μια αγάπη στα νούμερα, στους αριθμούς, στις πράξεις, μια ευκολία, αλλά ούτε τα δικά μου λογιστικά δεν μπορώ να κρατήσω».

«Το δικό μου σόι; Εγώ μεγάλωσα σε μια οικογένεια χωρίς ιδιαίτερες επαφές με παππούδες και γιαγιάδες. Επίσης είμαι μοναχοπαίδι, οπότε ήμασταν πολύ λίγοι στο σπίτι –οι τρεις μας. Δεν έχω μεγάλο σόι, και με τους συγγενείς της μητέρας μου δεν υπήρχε αυτή η επαφή που υπήρχε στη σειρά. Αλλά ένα κοινό στοιχείο με το “Σόι” υπάρχει από τότε που παντρεύτηκα. Οι γονείς μου μεγαλωμένοι στο Μενίδι, τα πεθερικά μου στην Γλυφάδα, υπάρχει μια αντιστοιχία με το Αιγάλεω και την Κηφισιά της σειράς, ανάμεσα στις δύο οικογένειες».

SHARE