Ο Μελέτης Ηλίας
Ο Μελέτης Ηλίας/Φωτογραφία: Meletis ilias/instagram
INSTAGRAM

O Mελέτης Ηλίας παίζει με τα παιδιά του, Κοραλένια και Δημήτρη, στα Ζαγοροχώρια


Ο αγαπημένος ηθοποιός, Μελέτης Ηλίας, έχει δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια με τη σύζυγό του, Θέμιδα Βουτσινά.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά, την Κοραλένια και τον Δημήτρη

Ο Μελέτης Ηλίας ταξίδεψε μέχρι τα Ζαγοροχώρια με την οικογένειά του και αποφάσισε να δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κάποια στιγμιότυπα από προσωπικές στιγμές με τα παιδιά του.

«Από τους spidermen της γειτονιάς....Καλή Πρωτομαγιά με υγεία και χαρά!!!» σημείωσε ο Μελέτης Ηλίας στη λεζάντα των φωτογραφιών του, όπου παίζει με τα παιδιά του.

Ο ίδιος έχει μιλήσει στη BOVARΥ και έχει σημειώσει για τα παιδιά του: «Η ζωή μου πήγε παράλληλα με την δουλειά μου. Κι είναι αλήθεια ότι για τον άντρα που κάνει καριέρα είναι πιο εύκολα τα πράγματα γιατί όπως και να το κάνουμε δεν είναι τόσο απαραίτητος μέσα στο σπίτι όσο η μητέρα. Παρ΄όλα αυτά έχω χάσει στιγμές πολύτιμες με τα παιδιά μου και προσπαθώ να επανορθώσω σιγά-σιγά.

Αν ήμουν ελεύθερος θα ήμουν πολύ πιο ανέμελος. Αλλά από την στιγμή που επέλεξα να κάνω οικογένεια, είναι πολύ πιο πολύτιμο αυτό που έχω στήσει από οποιαδήποτε μορφή ανεμελιάς ή γνωριμιών. Η γυναίκα μου κάνει μια κανονική δουλειά –είναι βοηθός οδοντιάτρου. Από την μεριά της έχει θυσιάσει κάποια πράγματα γιατί δεν έχει πια καθόλου ελεύθερο χρόνο. Νομίζω ότι κατανοεί πλήρως την δουλειά μου. Ηταν άλλωστε θεατρόφιλη -οι γονείς της είχαν δει όλες τις παραστάσεις του Τερζόπουλου, γεγονός που μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση».

O Mελέτης Ηλίας παίζει με τα παιδιά του
O Mελέτης Ηλίας παίζει με τα παιδιά του
SHARE