Πέτρος Κωστόπουλος
Πέτρος Κωστόπουλος/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΜΕ ΑΣΟΡΤΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Ο Πέτρος Κωστόπουλος με τον γιο του, Μάξιμο, βόλτα με τη μηχανή στο Κολωνάκι


O Πέτρος Κωστόπουλος έκανε βόλτα με τον γιο του Μάξιμο πάνω στη μηχανή του στους δρόμους του Κολωνακίου.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Τζένη Μπαλατσινού τρία παιδιά, δύο κορίτσια κι ένα αγόρι: Την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο.

Ο γιος του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού είναι σήμερα 14 ετών και μαθητής του Γυμνασίου.

Ο φωτογραφικός φακός του NDP απαθανάτισε τον Πέτρο Κωστόπουλο να κάνει βόλτα στο κέντρο της πόλης με την μηχανή του μαζί με τον γιο του Μάξιμο.

Μάλιστα, όπως παρατηρήσαμε πατέρας και γιος φορούν τα ίδια παπούτσια!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ο Πέτρος Κωστόπουλος με τον γιό του Μάξιμο/Φωτογραφία: NDP photo agency

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει σημειώσει σε συνέντευξή του στη BOVARY: «Εχω τον Μάξιμο όλα τα σαββατοκύριακα. Περνάμε πενήντα ώρες μαζί, πράγμα που δεν συνέβαινε όταν ήμουν παντρεμένος. Κι έτσι όλα τα σαββατοκύριακα είναι πια παιδικά για μένα. Μέχρι να μεγαλώσει ο γιος μου, βέβαια, γιατί τότε δεν θα θέλει να περνάει τον χρόνο του μαζί μου. Ομολογώ ότι τον χρόνο που περνάω τώρα μαζί του δεν τον πέρασα με τις κόρες μου, γιατί ζούσαμε στο ίδιο σπίτι, και ήταν αλλιώς.

Με τις κόρες μου έχω μια υπέροχη σχέση. Οι συζητήσεις μας είναι πλέον συζητήσεις ενηλίκων. Νομίζω ότι συζητάμε τα πάντα. Εκείνες είναι περήφανες για μένα κι εγώ είμαι περήφανος για εκείνες. Χαίρομαι πολύ γιατί οι δυο τους τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους και είναι και οι δύο “ερωτευμένες” με τον αδελφό τους».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος με τον γιό του Μάξιμο/Φωτογραφία: NDP photo agency

Ο Πέτρος Κωστόπουλος με τον γιό του Μάξιμο /Φωτογραφία: NDP photo agency
SHARE