Πέτρος Λαγούτης
Πέτρος Λαγούτης/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
29|11|2023 10:54
SHARE
ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΓΟΥΤΗΣ

Ο Πέτρος Λαγούτης με τον 21χρονο γιο του, Δημήτρη, σε θεατρική πρεμιέρα


Ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκε στο Θέατρο Αθηνά και παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ulster American», μαζί με τον γιο του Δημήτρη.

Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και φροντίζει να κρατά τις προσωπικές τους στιγμές σε απόσταση από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Σε κάθε ηλικία με τα παιδιά ανακαλύπτεις και την ομορφιά της ηλικίας. Το καλοκαίρι πήγαμε οι τρεις μας στα Κουφονήσια. Τώρα περνάμε πίστα. Πάντα η πλευρά των γονιών χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια για να συνειδητοποιήσει την καινούργια πίστα. Δεν μ΄αρέσουν οι γονείς που μένουν σε μια ηλικία και δεν ακολουθούν. Πάντα θα θέλουμε να τα προστατεύσουμε και να τους προσφέρουμε, αλλά καλό είναι να συνειδητοποιούμε ότι κι αυτά ωριμάζουν. Η σχέση με το παιδί φτιάχνεται, αρκεί να είσαι εκεί», είχε πει ο Πέτρος Λαγούτης στη συνέντευξή του στο BOVARY.

Οι δυο γιοι του Πέτρου Λαγούτη και της Μυρτώς Αλικάκη, Δημήτρης και Γιώργος, είναι 21 και 18 χρονών αντίστοιχα.

Πρόσφατα, ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκε στο Θέατρο Αθηνά και παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ulster American», μαζί με τον γιο του Δημήτρη, ο οποίος μάλιστα φαίνεται ότι ακολουθεί τα χνάρια των γονιών του, αφού πριν από λίγους μήνες έγινε γνωστό ότι θα εμφανιστεί στη σειρά «Έτερος Εγώ».

Πατέρας και γιος ήταν casual και stylish. Ο Πέτρος Λαγούτης φορούσε ένα μαύρο overshirt και γκρι παντελόνι, ενώ ο 21χρονος Δημήτρης επέλεξε μαύρο παλτό, πλεκτό και πουκάμισο, ενώ όλοι συμφωνούν ότι μοιάζει πολύ στη μητέρα του, Μυρτώ Αλικάκη.

Δείτε τον Πέτρο Λαγούτη με τον γιο του, Δημήτρη:

NDO Photo Agency
SHARE