Σον Πεν
Σον Πεν/Φωτογραφία: ΑP images
ΣΟΝ ΠΕΝ

Ο Σον Πεν σε βραδινή έξοδο με την νεότερη σύντροφό του -Την κρατούσε από το χέρι


Ερωτευμένος ξανά είναι ο Σον Πεν και πρόσφατα οι παπαράτσι τον εντόπισαν σε νυχτερινή έξοδο με την νεότερη σύντροφό του.

Ενα χρόνο μετά το διαζύγιο με τη Λέιλα Τζορτζ, ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Σον Πεν, βρήκε ξανά τον έρωτα, αυτή τη φορά στο πρόσωπο της Όλγα Κοροτιάγεβα. Θυμίζουμε ότι ο σταρ του Χόλιγουντ είναι 62 ετών και η νέα του σύντροφος είναι 43.

Η Όλγα Κοροτιάγεβα είναι ηθοποιός, Ουκρανικής καταγωγής και όλα δείχνουν πως έχει κλέψει την καρδιά του Σον Πεν. Οι παπαράτσι τους εντόπισαν στη Σάντα Μόνικα να βγαίνουν από το γνωστό εστιατόριο «Giorgio Baldi» μετά το δείπνο τους.

Ο Σον Πεν κρατούσε από το χέρι την σύντροφό του και δεν έδειχνε να ενοχλείται από τους πολλούς παπαράτσι που τους περίμεναν για να τους φωτογραφίσουν.

Ο Σον Πεν σε βραδινή έξοδο με την νεότερη σύντροφό του -Την κρατούσε από το χέρι

Ο Σον Πεν παντρεύτηκε την Λέιλα Τζορτζ το 2020, αλλά τον Οκτώβριο του 2021 η σύζυγός του υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου, η οποία ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2022.

Ο διάσημος ηθοποιός έχει άλλους δύο γάμους: Το 1985 παντρεύτηκε την Μαντόνα και το 1996 την Ρόμπιν Ράιτ, με την οποία απέκτησε δυο παιδιά. H σχέση του με την Σαρλίζ Θερόν είχε απασχολήσει επίσης τον διεθνή Τύπο το 2015.

SHARE