Η Ελ Μακφέρσον με φόρεμα
Η Ελ Μακφέρσον έχει το πιο εντυπωσιακό κορμί/Φωτογραφία: AP images
THE BODY

Οι φωτογραφίες της Ελ Μακφέρσον με μπικίνι αποδεικνύουν γιατί παραμένει το «The Body»


Η Ελ Μακφέρσον αποτελούσε ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα τη δεκαετία του '80 και μέχρι και σήμερα ανήκει στις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο.

Το διάσημο μοντέλο με το ρεκόρ των πέντε εξωφύλλων στο «Sports Illustrated Swimsuit Issue» δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με χακί μπικίνι στο Instagram και αφήνει άνδρες και γυναίκες με το στόμα ανοιχτό. Η Αυστραλή καλλονή συνεχίζει να διαθέτει μία εκπληκτική και αψεγάδιαστη σιλουέτα στην ηλικία των 56 και είναι ακόμα και σήμερα «το κορμί».

Η Ελ Μακφέρσον είναι μια γυναίκα που κάνει τα 56 να φαίνονται σαν 26. Πανέμορφη και εντυπωσιακή, πλέον πλησιάζει στα δεύτερα -ήντα, χωρίς όμως να έχει χάσει ούτε στο ελάχιστο τη λάμψη, τη γοητεία και την εκπληκτική ικανότητά της να μαγνητίζει τον φακό. 

Η Ελ Μακφέρσον είναι από εκείνα τα μοντέλα που ενώ διανύουν την έκτη δεκαετία της ηλικίας τους, συνεχίζουν να έχουν απίστευτα νεανική εμφάνιση και εντυπωσιακές αναλογίες. Οι φωτογραφίες της με μικροσκοπικό μπικίνι είναι εντυπωσιακές και ήταν αναμενόμενο να τραβήξουν την προσοχή των θαυμαστών της.

Απίστευτα καλλίγραμμη στα 56 της χρόνια, η Ελ Μακφέρσον αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία ότι δεν έχει κατακτήσει άδικα τον τίτλο «The Body», αφού η εντυπωσιακή και συγκλονιστική σιλουέτα της έχει γράψει ιστορία στον χώρο της μόδας, χαρίζοντάς της μια αξιοζήλευτη καριέρα στο μόντελινγκ.

«Δεν με απασχολεί που μεγαλώνω»

Η Ελ Μακφέρον δεν την απασχολεί που μεγαλώνει και πρόσφατα στο προφίλ της στο Instagram έστειλε ένα δυνατό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες. Το σούπερ μόντελ σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δεν με απασχολεί το γήρας. Δεν αισθάνομαι πίεση για την εμφάνισή μου, με ενδιαφέρει περισσότερο το ευ ζην. Σύμφωνα με τον τρόπο σκέψης μου, η αληθινή ομορφιά είναι εσωτερική, στην ψυχή και όχι στο δέρμα. Είναι ένας τρόπος ύπαρξης, ένας τρόπος ζωής που η ευεξία προσφέρει αυτοπεποίθηση, δύναμη και χάρισμα. Για να ακτινοβολήσει τη φυσική ζωτικότητα ανεξάρτητα από την ηλικία. Η εσωτερική ομορφιά είναι αυτή που είναι ελκυστική στους ανθρώπους».

SHARE