Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Γιάννης Πάριος
Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Γιάννης Πάριος/Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM

Οι γιοι της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου στα σοκάκια της Πάρου


Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Γιάννης Πάριος γνωρίστηκαν το 1986 και χώρισαν το 1997. Οι δυο τους απέκτησαν δύο γιους, τον Μιχαήλ Άγγελο και τον Νικόλα.

Ο τελευταίος, μάλιστα, ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στη μουσική και είναι γνωστός ως good job nicky. Η μια επιτυχία διαδέχεται την άλλη και όλοι μιλούν για έναν από τους πιο ταλαντούχους εκπροσώπους της νέας γενιάς!

Από την άλλη, ο Μιχαήλ-Άγγελος πριν από λίγο καιρό έκανε ένα νέο επιχειρηματικό βήμα. Μετέτρεψε ένα παλιό εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο σε ένα σύγχρονο boutique hotel, το οποίο εντυπωσιάζει με την απλότητα και την πολυτέλειά του. Βρίσκεται στην περιοχή της Παροικιάς στην Πάρο και φέρει την υπογραφή της πολιτικού μηχανικού Hβης Δάφνης Βαμβακίδου. O μεγαλύτερος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη ασχολείται επίσης με την φωτογραφία και έκανε σπουδές στη σκηνοθεσία.

Τα δύο αδέλφια είναι πολύ αγαπημένα και αυτό το διάστημα βρίσκονται στην Πάρο. Η φωτογραφία τους να περπατάνε στα σοκάκια της Πάρου δημοσιεύτηκε από την φίλη τους Θέμιδα Σακελλαρίου στο προφίλ της στο Instagram.

Δείτε εδώ:

Οι γιοι της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου στα σοκάκια της Πάρου
Themis Sakellariou/instagram

Ο Νικόλας Βαρθακούρης ή αλλιώς Good Job Nicky έχει σημειώσει για τον αδελφό του, Μιχαήλ Άγγελο στη BOVARY: «Είτε το πιστεύεις είτε όχι, ήμουν πάρα πολύ ήρεμος σαν παιδί. Ο αδερφός μου ο Μιχαήλ ήταν ο άτακτος και με ενοχλούσε πάρα πολύ. Πάντα παίζαμε ξύλο! Αλλά όσο μεγάλωνα άρχιζα να γίνομαι κι εγώ πιο δραστήριος, πιο αθλητικός. Γενικά, ό,τι έκανε ο Μιχαήλ, το έκανα κι εγώ. Ό,τι έκανε ο αδερφός μου, το θεωρούσα cool.

Δεν έχω καλύτερο φίλο στη ζωή μου από τον αδερφό μου τον Μιχαήλ. Δεν τον αλλάζω με τίποτα. Δεν έχω κάποιον άλλο αντίστοιχο με τον Μιχαήλ στη ζωή μου. Τον θαυμάζω. Είναι ένα λαμπρό, εκπληκτικό και πολύπλευρο μυαλό, που μπορεί να κάνει οτιδήποτε θέλει. Μπορεί να πουλήσει πάγο σε Εσκιμώο που λένε, κυριολεκτικά.

Ο σημαντικότερος άνθρωπος στη ζωή μου είναι ο αδερφός μου ο Μιχαήλ. Έχω τεράστια αδυναμία στη μητέρα μου, αλλά και όλη η οικογένειά μου είναι σημαντική για μένα. Εκτός από τον άμεσο οικογενειακό κύκλο, σημαντικός άνθρωπος για μένα είναι και η κοπέλα που σου είπα. She means the world to me».

SHARE