Ανακαινισμένο βαν
Δείτε φωτογραφίες από την ανακαίνισή του/Φωτογραφία: sannehofker/instagram
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Τετραμελής οικογένεια μετέτρεψε ένα βαν σε ένα υπέροχο boho μικροσκοπικό σπίτι


Μια τετραμελής οικογένεια αποφάσισε να ανακαινίσει το βαν της και να το μετατρέψει σε ένα υπέροχο μικροσκοπικό σπίτι πάνω σε ρόδες.

Η οικογένεια Hofker πέρασε όλο το καλοκαίρι του 2020 κάνοντας εργασίες για την ανακαίνιση του βαν. Κάθε μέλος της οικογένειας ανέλαβε ένα συγκεκριμένο κομμάτι της ανακαίνισης και μέσα σε λίγο καιρό το φορτηγάκι της Volkswagen έγινε ένα υπέροχο boho σπίτι.

To κόστος της ανακαίνισης ανέρχεται στα 3.500 ευρώ και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. «Στο παρελθόν ήταν ένα απλό βαν που καθόσουν σε αυτό και πήγαινες κάπου. Σήμερα είναι ένα μέρος, στο οποίο θέλεις να ζεις μέσα σε αυτό» σημειώνει η η 19χρονη Sanne Ηofker στο Insider, η οποία είναι φοιτήτρια σχεδίου.

Η Sanne Hofker μαζί με τον 21χρονο αδελφό της, Tom, ζουν στην Ολλανδία και από μικρά παιδιά ταξίδευαν με τους γονείς τους στην Ευρώπη με το οικογενειακό κόκκινο βαν. Μάλιστα, έκαναν τόσα πολλά ταξίδια με αυτό που το ονόμασαν «το λεωφορείο των Hofker» (The Hofker Bus).

«Μεγαλώσαμε μέσα σε αυτό το βαν» σημειώνει στο Insider ο Tom Hofker.

Η Sanne και ο Τom Hofker μεγάλωσαν και το βαν το χρησιμοποιούσε πλέον η μητέρα τους, Mirjam για τη δουλειά της. Επειδή όμως η οικογένεια αποφάσισε να αγοράσει ένα άλλο αμάξι, σκέφτηκαν να ανακαινίσουν το κόκκινο βαν και μέσα σε δύο μήνες μετατράπηκε σ' ένα τέλειο τροχόσπιτο για αποδράσεις του Σαββατοκύριακου.

Η οικογένεια Hofker είχε πολλές αναμνήσεις από αυτό το οικογενειακό αμάξι και δεν ήθελε με τίποτα να το πουλήσει. Ολες οι παιδικές αναμνήσεις της Sanne και του Tom ήταν συνδεδεμένες με αυτό και έτσι η οικογένεια αποφάσισε να ξοδέψει αρκετά χρήματα και να το ανακαινίσει. Πλέον νιώθει πολύ περήφανη για το αποτέλεσμα.

Λόγω του κορωνοϊού, η οικογένεια έμεινε σπίτι και ασχολήθηκε με την ανακαίνιση του βαν. Τα πλάνα που είχαμε σχεδιάσει για το καλοκαίρι του 2020 ακυρώθηκαν και έτσι όλη η οικογένεια κατάφερε να εστιάσει σε κάτι θετικό και δημιουργικό.

«Το κάναμε μοντέρνο και cozy» σημειώνει η 19χρονη Sanne για το οικογενειακό βαν και του δώσαμε boho αισθητική στον χώρο. Οι φωτογραφίες του μικροσκοπικού σπιτιού έχουν ανέβει στο Instagram και ήδη έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου.

SHARE